Gemeente Goes

Persbericht

Officiële opening Brede School Ouverture

Vrijdag 21 maart wordt de Brede School in Ouverture officieel geopend. Tijdens deze opening wordt de naam van het gebouw bekend gemaakt. De naam komt voort uit een prijsvraag die was uitgeschreven onder de kinderen van beide scholen en de kinderopvang en bewoners van de omliggende wijken.

De scholen en Kinderopvang de Bevelanden organiseren de hele week feestelijke activiteiten voor de kinderen (thema muziek). Vrijdag wordt afgesloten met de officiële opening. De opening start om 14.00 uur met een kinderoptocht rond het gebouw. Om 14.30 uur wordt de officiële openingshandeling verricht door
wethouder M.L. t Hart.
Van 16.00 tot 18.00 uur is er Open Huis voor belangstellenden. Mensen kunnen dan een kijkje nemen in het gebouw. In diverse ruimtes staan kinderen voor hen klaar om hen meer over de Brede School te vertellen.

De Brede School moet een multifunctioneel centrum worden met activiteiten voor jong en oud. Voorlopig ligt het accent op activiteiten voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. De Prinses Beatrixschool, de Zuidwesthoek en Kinderopvang de Bevelanden namen in oktober vorig jaar hun intrek in het gebouw aan de Elvis Presleylaan.

Zoekwoorden:

Deel: ' Officiële opening Brede School Ouverture in Goes '
Lees ook