VAN GEND & LOOS EURO EXPRESS

Uitnodiging: opening Packstation Van Gend & Loos

P E R S U I T N O D I G I N G - Driebergen, maandag 3 juni 2002

Datum: woensdag 5 juni 2002
Tijd: 10.00 tot 12.30 uur
Lokatie: Hotel Mercure, Oude Haagseweg 20, 1066 BW Amsterdam Website: www.packstation.net

OFFICIELE OPENING PACKSTATION

Van Gend & Loos Euro Express introduceert woensdag 5 juni een compleet nieuwe aanpak in logistiek; Packstation. Dit logistieke concept sluit aan bij de wens van consumenten en bedrijven om pakketjes 24 uur per dag, zeven dagen in de week op te halen op momenten dat het hun goed uitkomt. Bestellen kan al lokatie en tijd onafhankelijk (via telefoon en internet), voor ophalen gaat dit nu ook
gelden.

In Nederland start Van Gend & Loos Euro Express Packstation in Amsterdam en Eindhoven. Van Gend & Loos Euro Express heeft hiervoor overeenkomsten gesloten met bekende marktpartijen op wiens terrein de Lockerpoints worden geplaatst. Naast de Lockerpoints zullen er ook locaties zijn met een Packstation balieservice.

Het eerste Lockerpoint dat in gebruik wordt genomen staat bij de McDonalds aan de Anderlechtlaan in Amsterdam. De offciële in gebruik name start om 10.00 uur. Wij ontvangen u graag in Hotel Mercure Oude Haagseweg 20, 1066 BW Amsterdam.

Het project Packstation sluit naadloos aan bij de overkoepelende nieuwe marktbenadering van Van Gend & Loos Euro Express in de Nederlandse markt. Tijdens de opening van het eerste Lockerpoint zal de nieuwe Corporate Director Marketing & Sales directeur Hans van Delft informeren over die nieuwe strategie.

Graag verwelkomen wij u op 5 juni. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, stellen we het op prijs als u tevoren wilt aangeven of u aanwezig zult zijn bij de presentatie. Uw aanmelding kunt u mailen naar richard.neve@vgl.nl

Richard Neve
Manager Corporate Communicatie

06 - 22 48 37 66


03 jun 02 10:26

Deel: ' Officiele opening packstation van Gend & Loos '
Lees ook