Nederlandse Organisatie voor Toegepast Natuurwetenschappelijk Onderzoek

NATIONAAL FONDS KINDERHULP

PERSUITNODIGING

Officiële start nationale collecteweek aan het Neude in Utrecht

KINDERHULP, UITZENDORGANISATIE EN PROMINENTEN GAAN DE STRAAT OP

Deventer, mei 2002

Op maandag 13 mei zal om 13.00 uur het officiële startsein worden gegeven voor de jaarlijkse collecteweek van het Nationaal Fonds Kinderhulp. Fadime Örgü (kamerlid VVD, woordvoerder jeugdzaken), Wouter Nicolaas (ambassadeur van Kinderhulp), Jan Wezendonk (directeur Kinderhulp) en Peter van Kleij (algemeen directeur Manpower Uitzendorganisatie) gaan gezamenlijk collecteren om daarmee de officiële aftrap van de collecteweek te geven.

Dit voorbeeld wordt niet alleen gevolgd door 30.000 collectanten van Kinderhulp, maar ook door alle 900 medewerkers van de 150 vestigingen van Manpower Uitzendorganisatie in de collecteweek. Manpower doet dit in de hoedanigheid van sponsor van Kinderhulp.

Wilt u bij deze aftrap aanwezig zijn, dan bent u vanaf 12.30 uur welkom in de vestiging van Manpower Uitzendorganisatie aan het Neude 1 in Utrecht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erna Metz of Marion Reuvers van Kinderhulp (0570 - 611 899) of met Janine Fluyt, manager marketing communications van Manpower Nederland, 06 - 536 94154.

10 mei 02 08:00

Zoekwoorden:

Deel: ' Officiële start collecteweek Nationaal Fonds Kinderhulp '
Lees ook