Olifanten geadopteerd door Techno Design IP


ZOETERMEER, 20090902 -- Vanaf dit weekend zullen de Amsterdamse straten veroverd worden door ruim honderd levensgrootte kunstolifanten. Deze openluchttentoonstelling, genaamd de Elephant Parade, zet zich in voor het behoud van de Aziatische olifant.

Om dit initiatief een steuntje in de rug te geven heeft Techno Design IP 3 olifanten geadopteerd, welke na afloop door het wereldberoemde veilinghuis Christie's geveild zullen worden. De opbrengst van de veiling gaat naar de Elephant Family, het grootste olifanten goede doel ter wereld.

De door Techno Design IP geadopteerde olifantenbeelden zijn:
* `Banger Hart' handgeschilderd door Rob de Nijs, te zien op de Nieuwezijds Voorburgwal;
* `Red, Yellow and Blue' beschilderd door Erik van der Hoff, te bewonderen op de Amstel;
* `Playground' afkomstig van de Thaise kunstenaar Narin Kantawong, te aanschouwen op het Beursplein.

Naast de geadopteerde olifanten heeft Techno Design IP in samenwerking met de Elephant Parade een donatieactie opgezet, middels een SMS bericht kan iedereen haar steun aan de Aziatische olifant betuigen en tevens kans maken op een exclusieve handgeschilderde olifant!

Mee doen? SMS Olifant naar 7111
0,70 p.o.b., max. 6 berichten

TECHNO DESIGN IP is een toonaangevende multimedia organisatie, gespecialiseerd in interactieve promotionele oplossingen. Door gebruik te maken van de nieuwste ontwikkelingen en technieken, geloven wij dat de mogelijkheden onbeperkt zijn. Door de jaren heen, heeft deze denkwijze gewerkt en zijn wij trots op het nationale en internationale bereik van de door ons ontwikkelde campagnes.

Voor meer informatie over Techno Design IP kan je terecht op www.TechnoDesignIP.com of neem contact op met:
Chantall Teubel
T: (+31) 79 360 11 88
E: cteubel@technodesignip.comTechno Design IP, Koraalrood 100, 2718 SC Zoetermeer, Nederland


Deel: ' Olifanten geadopteerd door Techno Design IP '
Lees ook