Olympia Nederland BV winnaar 2015 in Arbeidsbemiddelingsbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20151119 -- Olympia Nederland BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Arbeidsbemiddelingsbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. ‘Olympia onderscheidt zich vooral door haar uitgebreide branchekennis en langjarige ervaring in arbeidsbemiddeling, waardoor zij er altijd in slaagt voor elk project de juiste medewerker vinden en bedrijven uitstekend van dienst kan zijn bij de invulling van hun personeelsbestand.’

Olympia Nederland werkt anders dan andere uitzendbureaus. Dat komt doordat haar vestigingen worden geleid door initiatiefrijke franchiseondernemers. De cultuur van Olympia kenmerkt zich dan ook door de drive, verantwoordelijkheid en resultaatgerichtheid van ondernemerschap. De onderneming heeft ook – meer dan andere uitzendorganisaties – meer continuïteit in personele bezetting en marktkennis en kan daardoor daadwerkelijk investeren in langdurige relaties met bedrijven, kandidaten en medewerkers. Olympia Nederland opereert vanuit circa  90 reguliere en circa 50 inhouse vestigingen.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Olympia Nederland een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt.

Breed dienstenpakket
De jury prijst met name haar brede dienstenpakket, met onderdelen als uitzending, payroll-service, werving en selectie, detachering en advies. Olympia biedt zelfs een succesvolle inhouse service, waarbij eigen medewerkers worden gehuisvest bij de opdrachtgever en van daaruit het gehele bemiddelingsproces coördineren, inclusief werving, inzet, planning en begeleiding van flexibel en ook vast personeel – met alle kostenbesparing van dien. Ook loopt zij voorop met online werving. ‘Bijzondere vermelding behoeft het innovatieve initiatief van Olympia om af te wijken van de in de sector gebruikelijke, sterk vraaggedreven wervingsmethodiek waarbij onder meer gebruik wordt gemaakt van gaming-technologie. In een aanbodgedreven werkwijze, onderzoekt Olympia vooraf goed wat de capaciteiten van een uitzendkracht zijn zodat het meeste werk al gedaan is op het moment dat klanten een aanvraag neerleggen. Tevens kan men zo uitzenden voor functies waarvoor de kandidaat zichzelf nooit zou hebben aangemeld’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

De onderneming valt op bij de Nominatiecommissie door de uitstekende reputatie die zij in de branche heeft. ‘In een markt die continu in beweging is, weet Olympia Nederland uitstekend te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en is zij haar concurrenten vaak een slag voor.’

Meer informatie: https://www.olympia.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur. 


Deel: ' Olympia Nederland BV winnaar 2015 in Arbeidsbemiddelingsbranche '
Lees ook