Om snelle groei op te vangen: Qmagic naar nieuw hoofdkantoor in Weesp


WEESP, 20080529 -- IT-dienstverlener Qmagic, onderdeel van Centric, verplaatste eind mei haar hoofdkantoor van Naarden naar Weesp. Dat was nodig om de snelle groei van het aantal medewerkers op te vangen. Tegelijk met haar verhuizing introduceerde Qmagic een nieuwe huisstijl, website en slogan: `Let's make IT work'.

Qmagic levert, op basis van detachering, IT-professionals voor support- en beheerafdelingen. Met succes, want het aantal medewerkers nam explosief toe van 100 (2005) naar ruim 350. Algemeen directeur Roel van der Meulen legt uit: "Niet alleen biedt ons nieuwe hoofdkantoor meer ruimte voor verdere groei, het bevindt zich ook vlakbij het NS-station Weesp. Een belangrijk voordeel voor de grote groep jonge starters binnen Qmagic, die graag met het Openbaar Vervoer naar ons wervings- en opleidingscentrum komen." Naast het hoofdkantoor in Weesp werkt Qmagic ook vanuit vestigingen in Eindhoven en Zoetermeer.

Huisstijl
Bij het betrekken van een nieuw `huis' hoort meestal een nieuwe styling, zo ook bij Qmagic. "Onze nieuwe huisstijl is frisser, strakker en moderner, met behoud van de bekende blauwe kleuren. En met onze vernieuwde website en nieuwe slogan `Let's make IT work' willen wij ons specialisme nog eens extra onderstrepen," aldus Van der Meulen.

Ontwikkelingsmogelijkheden
Qmagic helpt bedrijven om ICT-systemen en -netwerken te installeren en te onderhouden. Ook ondersteunt het bedrijf opdrachtgevers in projectmanagement, architectuur, migratietrajecten en met het beheren van applicaties. Met het oog daarop biedt Qmagic haar medewerkers veel mogelijkheden zich te ontwikkelen tot breed onderlegde IT-specialisten in hun vakgebied. Naast opleidingen, gericht op Microsofttechnologie, kunnen Qmagic'ers diverse certificeringstrajecten volgen.


Deel: ' Om snelle groei op te vangen Qmagic naar nieuw hoofdkantoor in Weesp '
Lees ook