Oma Bobs zondag 28 februari op RTL4


Presentator Winston Post laat Nederland kennis maken met Oma Bobs

AALSMEER, 20160225 -- Presentator Winston Post laat aanstaande zondag 28 februari om 17.30 uur op RTL4 zien hoe en met welke zorg de ambachtelijke snacks van Oma Bobs worden bedacht, ontwikkeld en bereid. Hij laat Nederland kennis maken met de mensen achter Oma Bobs en neemt natuurlijk een kijkje in de keuken.

Smaak op nummer één
De reportage bij Oma Bobs is gemaakt voor het culinaire televisieprogramma Nederland Proeft van RTL4. Winston Post geeft de kijker een uniek kijkje in de keuken van Oma Bobs. Getoond wordt onder meer hoe de croquetten en bitterballen in de proefkeuken van Oma Bobs worden bedacht en ontwikkeld. Vervolgens laat hij zien hoe croquetten en bitterballen op ambachtelijke wijze met verse ingrediënten worden bereid: van het trekken van de  heerlijke bouillon, het maken van de ragout in kookketels tot en met het resultaat in de vorm van een smaakvolle Oma Bobs croquette.

Jurgen Ottenhoff, oprichter en directeur van Oma Bobs Snacks: “Smaak staat bij ons op nummer één! We blijven dan óók als snel groeiend bedrijf vasthouden aan het op ambachtelijke wijze bereiden van onze bitterballen en croquetten. De reportage van het RTL4-programma Nederland Proeft geeft een mooi beeld van hoe en met welke passie onze mensen er voor zorgen dat de gasten van onze horecaklanten worden verwend met smaak”.

De aflevering van Nederland Proeft met Oma Bobs zal op zaterdag 4 maart om 14.30 uur worden herhaald en later ook nog terug te zien zijn via RTL XL.

[Een kijkje in de proefkeuken van Oma Bobs]
Een kijkje in de proefkeuken van Oma Bobs. (Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.)

Over Oma Bobs Snacks
Oma Bobs Snacks BV levert exclusief aan de horeca een breed assortiment ambachtelijke snacks van topkwaliteit: van bitterbal tot truffelcroquette. Alle snacks worden door ons zelf met zorg bedacht, ontwikkeld en bereid op dezelfde manier als oma Bob, de oma van oprichter Jurgen Ottenhoff, dat vroeger deed. Jurgen keek altijd vol bewondering toe hoe oma Bob met verse ingrediënten haar heerlijke garnalencroquetten maakte en deze bijna iedere zondag aan haar familie serveerde. Met de liefde van Oma Bobs!  

Meer informatie en nieuws over Oma Bobs Snacks is te vinden op www.omabobs.nl of volg Oma Bobs op Facebook via www.facebook.com/omabobssnacks, LinkedIn via www.linkedin.com/company/oma-bobs-snacks, en Twitter via www.twitter.com/omabobssnacks


Deel: ' Oma Bobs zondag 28 februari op RTL4 '
Lees ook