Omroep NTR kiest voor het ERP-systeem van Inventive


HILVERSUM, 20110105 -- De NTR heeft een overeenkomst getekend met Inventive Systems bv voor het leveren en implementeren van het ERP-systeem iPower. NTR is de naam van de onafhankelijke publieke omroep, waarin NPS, Teleac en RVU hun krachten en kwaliteiten hebben gebundeld. De NTR is gespecialiseerd in informatie, educatie en cultuur en heeft extra aandacht voor jeugd en diversiteit. De programma's van de NTR kenmerken zich door kwaliteit, betrouwbaarheid, toegankelijkheid en creativiteit. Programma's met inhoud, die inspireren en een bijdrage leveren aan de persoonlijke groei van mensen.

Lisa van Bemmel, hoofd bedrijfsvoering, licht de keuze toe: "De NTR heeft gekozen voor Inventive vanwege de flexibiliteit van het systeem, de toekomstgerichtheid en het all inclusive-concept (alles uit n systeem). Ook het enthousiasme en het inzien van het feit dat de implementatie vooral een kwestie van samenwerken is, acht de NTR van groot belang".

Met deze keuze volgt de NTR de EO, die in 2009 In minder dan een half jaar iPower succesvol implementeerde. In 2010 heeft Inventive haar ERP verder toegespitst op de gebruiken en problemen, die in de omroepwereld spelen.

Inventive Systems b.v.


Deel: ' Omroep NTR kiest voor het ERP-systeem van Inventive '
Lees ook