PERSBERICHT

Unieke multi-channel aanpak tijdens Amici Wonder Week

On-line acties om bezoek aan winkels te verhogen

Houten, 7 maart 2000 - Modeketen Amici start op acht maart met de Wonder Week. Elf dagen lang (van 8 tot en met 18 maart) zijn in de Amici mode winkels de meest wonderbaarlijke aanbiedingen te vinden. Deze aanbiedingen zijn ook te bekijken op de Wonder Week sub-site
(http://www.amici.nl/wonderweek), die speciaal voor deze gelegenheid is toegevoegd aan de Amici internet site.

Op internet geeft Amici een extra dimensie aan de Wonder Week. Op de Wonder Week sub-site kunnen bezoekers via een online spel, de Wonder Week Wizard, meedingen naar de dagelijkse prijs van fl. 2.500,-, die besteed mag worden in een van de Amici winkels.

Bezoekers die een van de Wonder Week e-cards doorsturen naar bekenden krijgen een coupon die in de actieperiode recht geeft op 10% korting op Wonder Week artikelen.
In de toonaangevende, recent gerestylde, Amici on-line shop ontvangt iedereen gedurende de actie periode bij een bestelling van FL 50,- of meer een Wonder Watch ter waarde van FL 49,95 cadeau.

Naast on-line advertising worden radio commercials ingezet om consumenten naar de website te trekken. Met de integratie van deze communicatie en distributie kanalen zet Amici weer een stap in de richting van inter-channel marketing.

Amici is een onderdeel van het detailhandelsconcern Vendex KBB en is gespecialiseerd in dames- en herenmode. Alle artikelen worden onder eigen merk verkocht. Het assortiment is ontworpen voor werk en vrije tijd en biedt een alternatief voor de duurdere merken. Amici heeft bijna 100 vestigingen en is sinds februari 1999 actief op het gebied van e-business.

URL’s:
Amici: http://www.amici.nl/
Wonder Week: http://www.amici.nl/wonderweek

Deel: ' On-line acties om bezoek aan winkels te verhogen '
Lees ook