---
ON Technology lanceert ON Command CCM versie 5.1
---
Dynamische softwaredistributie en continu beheer van bedrijfscomputers
Amersfoort, 22/05/2002

ON Technology (NASDAQ: ONTC), leverancier van oplossingen voor softwaredistributie en -beheer binnen netwerken, brengt de nieuwe versie 5.1 van ON Command CCM op de markt.

ON Command CCM is een toonaangevende oplossing voor de distributie van bedrijfskritische applicaties van een centrale server naar een range aan computersystemen op verschillende locaties. Dat gebeurt op elk moment geautomatiseerd met status tracking en zonder hulp van een lokaal supportteam.

ON Command CCM V 5.1
ON Command CCM V5.1 (CCM) biedt een aantal verbeteringen en een uitgebreide ondersteuning van het besturingssysteem. Met CCM V5.1 kunnen klanten nu elk Windows 32-Bit-besturingssysteem volledig installeren - inclusief Windows XP Professional. Naast Windows en UNIX ondersteunt ON Command CCM V5.1 nu ook de SUN-Solaris 8 en HP-UX 11-serverplatformen. Dankzij "File Level Differencing" kunnen gebruikers terwijl ze aangelogd zijn bestanden verplaatsen en checken. Andere nieuwe functies zijn ondermeer back-up van gegevens en zelfstandige herstelling.

De nieuwe add-on MSI Wizard maakt het mogelijk installatieparameters aan een MSI-script toe te voegen, waarna voor alle mogelijke configuraties hetzelfde script gebruikt kan worden.

ON Technology heeft recentelijk Coen Kijk in de Vegt tot country manager benoemd om de activiteiten in de Benelux-regio te leiden en om een sterke aanwezigheid te garanderen voor de ondersteuning van haar klanten zoals FNV, Koninklijke Mosa en Academisch Ziekenhuis Brussel."Wij verbeteren constant onze technologie om zo goed mogelijk aan de behoeften van onze klanten tegemoet te komen", zegt Coen Kijk in de Vegt. "Tijdens een recent onderzoek onder onze klanten vertelde 99 procent dat ze ON Command CCM aan andere bedrijven zou adviseren. Dit bewijst dat we met ons kernproduct op het juiste spoor zitten om bedrijven de total cost of ownership van hun bedrijfscomputersystemen te helpen reduceren."

---
END

---
Over ON Technology
ON Technology (NASDAQ: ONTC) stelt IT-organisaties en service providers in staat om de volledige levenscyclus van computersystemen op verschillende locaties te beheren over een bedrijfsnetwerk. De oplossing van ON Technology worden gebruikt om toepassingen, besturingssystemen, inhoud op desktops, draagbare pc's en servers snel en betrouwbaar in te zetten en te beheren.

Het paradepaardje van ON Technology, ON Command CCM, wordt momenteel wereldwijd gebruikt om in meer dan 600 ondernemingen software te distribueren en te beheren op meer dan 630,000 bedrijfscomputersystemen.

Distributiepartners, integrators en service providers over heel de wereld maken gebruik van ON Command CCM om uitbestedingen sneller en economischer te laten verlopen en om het tempo van de uitvoering van de upgrades op te voeren. Daarnaast onderhoudt ON Technology een strategische en technologische samenwerking met verkopers zoals DELL Computer, 3Com, Intel, SUN Microsystems en Microsoft. Voor verdere informatie bezoek de website van ON Technology: www.ontechnology.info

Voor verdere informatie:
ON Technology Benelux
Coen Kijk in de Vegt, country manager Benelux Hardwareweg 4, 3821 BM, Amersfoort
Tel: 31 33 45 46 638, GSM: 31 6 21 25 4162 of ckijk@on.com

Journalisten:

NewsEngine PR - Ineke Tiesinga
Paasheuvelweg 26 - 1105 BJ Amsterdam
Tel: +31 20 567 21 70, fax: +3120 567 21 77
ineke.tiesinga@newsenginepr.com
Ref.:ONT0029-20611E

Deel: ' ON Technology lanceert ON Command CCM versie 5.1 '
Lees ook