Gemeente Leiden

Gemeente neemt Paramaribostraat en Corantijnstraat onder handen

MILIEU EN BEHEER - De gemeente start maandag met de herbestrating van de Paramaribostraat en Corantijnstraat. De werkzaamheden gaan afhankelijk van de weersomstandigheden ongeveer twintig weken duren.

De stratenmakers werken vanaf het Paramaribohof in de richting van de Sumatrastraat. Ter hoogte de Sumatrastraat komt een inrit en wordt de weg breder. Het parkeerterrein tegenover de flat krijgt een nieuwe indeling. Bewoners kunnen gedurende de werkzaamheden niet altijd op de gebruikelijke plaatsen parkeren. De gemeente verzoekt bewoners om, indien nodig, tijdelijk een ander plekje voor de auto te zoeken. Ook de vuilniswagen kan niet altijd de normale ophaalplaatsen bereiken. De gemeente vraagt de bewoners huisvuil dan op een andere plek neer te zetten. Bijvoorbeeld op de hoek van de straat.
Wie vragen heeft kan contact opnemen met gemeente-lijk opzichter, de heer J. van der Meer van de afdeling Wegenbe-heer (071-5167611). Hij is van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 11.00 uur bereikbaar op het Stadsbouwhuis, Lanegracht 72.

Zoekwoorden:

Deel: ' Onderhoud Paramaribostraat en Corantijnstraat Leiden '


Lees ook