PERSUITNODIGING
Officiële ondertekening Meerjarenafspraak Energiebesparing Supermarkten

 
Geachte mevrouw, mijnheer,

"Gemak en tijdbesparing", dat zijn de twee trends die in de supermarkt hebben geleid tot een razendsnelle uitbreiding van het koelvers- en diepvriessegment. Meer dan ooit is het voor de supermarkten dus zaak om zo efficiënt mogelijk met energie om te gaan. De supermarkten, verenigd in het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel, hebben zich tot doel gesteld om tot het jaar 2010 gezamenlijk 32% energie te besparen.

Deze afspraak heeft het CBL gemaakt met de minister van Economische Zaken, mevrouw Jorritsma. Op 11 oktober 1999 zal de Minister samen met CBL-voorzitter Van den Broek en Novem-directeur Spaan de MJA Energiebesparing Supermarkten officieel ondertekenen in supermarkt Nieuwe Weme te Drachten. Wij nodigen u uit 11 oktober van 10.00 uur tot 11.30 uur daarbij aanwezig te zijn.
Het programma begint met een rondleiding door Nieuwe Weme, waarbij de Minister op de hoogte zal worden gesteld van de laatste ontwikkelingen in de supermarkt. CBL-voorzitter Van den Broek zal ingaan op toekomstige ontwikkelingen in de energievoorziening van supermarkten, zoals windmolens en groene energie. Na de ondertekening wordt u in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen.

Wij verwelkomen u graag op 11 oktober om 10.00 uur in supermarkt Nieuwe Weme, Kiryat-Onoplein 87 te Drachten. Wij verzoeken u bijgaand antwoordformulier uiterlijk op 8 oktober te retourneren.

 
Met vriendelijke groet,

M.M.G. Boer
Hoofd PR en Voorlichting

 
Bijlage: antwoordformulier

Deel: ' Ondertekening afspraken energiebesparing supermarkten '
Lees ook