TROS


Afdeling Communicatie
Hilversum, 28-12-2009

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 2 januari 2010
Radio 2 - 16.00 uur

BORIS, SANDY DANE, BART DE WIN EN JOZEPHINE IN TROS MUZIEKCAFE

Op zaterdag 2 januari 2010 is TROS MUZIEKCAFE weer te beluisteren op Radio 2. Bert Haandrikman ontvangt deze week Boris, Sandy Dane, Bart de Win en Jozephine.

Boris
In februari 2009 werd zijn derde album, "Live my Life" uitgebracht. Het album haalt een top 10- notering. Dit jaar stond hij in het voorprogramma van Simply Red en organiseerde hij naar aanleiding van het plotselinge overlijden van Michael Jackson een gratis toegankelijk eerbetoon aan de King Of Pop in Paradiso. Een registratie van dit optreden verscheen in november op het live-album 'Live My Life Live'. Ook ging 'The Groovalicious Tour' van start, de eerste in een serie van negen optredens van Boris met zijn band en The Wicked Jazz Sounds Band.

Sandy Dane
Sandy timmert al een tijdje aan de weg als zangeres en sleepte via haar liedjes op internet een platencontract in de wacht. Al jong werd Sandy Dane gegrepen door het zangvirus en zong ze in een aantal schoolmusicals. Sandy heeft afgelopen jaar veel tijd in de studio doorgebracht om haar debuutalbum, met daarop de single 'Beautiful and Ugly', op te nemen.

Bart de Win
Bart schrijft en arrangeert al jaren voor anderen. Zijn stijl loopt uiteen van jazz tot americana. Voor zijn eerste album 'The Simple Life' volgde hij zijn hart en liet zich inspireren door voorbeelden uit zijn jeugd: Randy Newman, Don Mclean en zijn recentere muzikale helden: Darrell Scott, Tom Waits en Mark Murphy. Hoewel deze invloeden onmiskenbaar hoorbaar zijn, valt vooral zijn eigen, rootsy geluid op.

Jozephine
Ze heeft jarenlang professioneel als backingvocalist gewerkt voor diverse binnen- en buitenlandse artiesten. Samen met Allan Eshuijs (Do, Hind, Chipz en Cascada) schreef zij de nummers voor haar debuutalbum 'Sister Woman Child', dat zondag 3 januari gepresenteerd zal worden. Qua stijl omschrijft zij haar muziek als "MOR Adult Pop".

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl

Deel: ' Onderwerpen TROS MUZIEKCAFE zaterdag 2 januari 2010 '


Lees ook