Gemeente Rotterdam

Onderwijspersoneel gratis naar Jeroen Bosch tentoonstelling

Alle medewerkers van het basis- en voortgezet onderwijs in Rotterdam kunnen gratis de Jeroen Bosch tentoonstelling in museum Boymans van Beunigen bezoeken. De gemeente Rotterdam stelt gratis toegangskaarten beschikbaar voor de 10.000 leerkrachten, onderwijsassistenten en onderwijsondersteunend personeel die de stad telt.

Onderwijswethouder Els Kuijper: `Onderwijspersoneel in een grote stad als Rotterdam heeft over het algemeen moeilijk werk. Ik wil graag onze waardering daarvoor laten blijken. De gemeente kan in financiële zin niets extra's voor hen doen. Wel kunnen we hen zo nu en dan een cadeautje geven. Vorig jaar heeft de stad een groot personeelsfeest voor leerkrachten in het basisonderwijs georganiseerd. Nu Rotterdam Culturele Hoofdstad van Europa is, is een toegangskaart voor deze tentoonstelling een geschikt geschenk.'

Inmiddels hebben vrijwel alle scholen voor primair, voortgezet en voortgezet speciaal onderwijs in Rotterdam laten weten van de gratis toegangskaarten gebruik te willen maken.

Deel: ' Onderwijspersoneel R'dam gratis Jeroen Bosch tentoonstelling '
Lees ook