Gemeente Leiden

Hoe fijn is leven in Leiden?

De gemeente doet in samenwerking met de Universiteit Leiden onderzoek naar de leefsituatie en het inkomen van de inwoners van Leiden. Alle Leidenaars kunnen aan het onderzoek meedoen door de vragenlijst terug te sturen die middenin dit Leids Nieuwsblad is te vinden.

In het onderzoek kunt u vragen verwachten als: Wat vindt u van de buurt waar u woont? Voelt u zich veilig op straat? Vindt u Leiden een gezellige stad om in uit te gaan? Een Amsterdams onderzoeksbureau zal de gegevens verwerken en in februari volgend jaar presenteren. De gemeente Leiden wil de resultaten vergelijken met een vorig, soortgelijk onderzoek en beoordelen of het beleid moet worden aangepast of verbeterd. Nieuw is de belangstelling voor studenten. De universiteitskrant Mare verspreidt een specifieke vragenlijst onder deze bevolkingsgroep. Ook is er speciale aandacht voor de positie van gezinnen met kinderen.

Het adres waarnaar u de vragenlijst kosteloos kunt retourneren staat vermeld op de vragenlijst. Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld. Met het terugsturen kan een prijs worden gewonnen. De gemeente verloot een waardebon van 500 gulden en twee van 250 gulden onder de deelnemers.

Deel: ' Onderzoek Hoe fijn is leven in Leiden? '
Lees ook