Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 23-08-2001
Extra bericht districten Heuvelrug/Binnensticht, 23.30 uur

Onderzoek ontucht

DOORN/DRIEBERGEN Een rechercheteam van de politie in de districten Heuvelrug en Binnensticht is een onderzoek begonnen naar het plegen van ontucht bij drie kinderen door een tot nu toe onbekende jongen.

De politie ontving op woensdagavond 22 augustus de melding dat bij een camping aan de Hydeparklaan in Doorn twee meisjes (5 en 6 jaar) en een jongen (7) het slachtoffer zijn geworden van ontucht. De kinderen verbleven met hun ouders op de camping. Zij werden op woensdagavond tussen half zes en kwart over zes op de camping aangesproken door een jongen in de leeftijd van 13 tot 17 jaar. De jongen had een fiets bij zich en nam de drie kinderen mee via de hoofdingang van de camping naar het daar tegenover gelegen bosgebied. Daar pleegde hij ontuchtige handelingen met de kinderen. De kinderen zijn vervolgens terug gelopen naar de camping. De jongen is op zijn fiets gestapt en verdwenen.

Direct na de melding heeft het personeel van de camping voor de eerste opvang van de kinderen en de ouders gezorgd. De politie is dezelfde avond gestart met technisch onderzoek. Op donderdag heeft de politie een passantenonderzoek gehouden in de omgeving van de camping.

Oproep getuigen
De politie is op zoek naar getuigen die op woensdag 22 augustus tussen half zes en half zeven een jongen hebben gezien op een fiets in gezelschap van deze drie kinderen bij de genoemde locaties. Mensen met meer informatie kunnen contact opnemen met de politie in Veenendaal, tel. 0900-8844.

Naast dit bericht worden in verband met het onderzoek geen nadere mededelingen gedaan.

Deel: ' Onderzoek naar ontucht districten Heuvelrug en Binnensticht '
Lees ook