Ingezonden persbericht


Hilversum, 19-12-2011

AVRO OPSPORING VERZOCHT DINSDAG 20 DECEMBER 2011

Dinsdag 20 december wordt AVRO Opsporing Verzocht om 21.30 uur uitgezonden. In deze uitzending op Nederland 1 besteden Frits Sissing en Anniko van Santen, onder voorbehoud van wijzigingen, aandacht aan onderstaande onderwerpen.

Haarlem - Verdwijning 27-jarige Lisette Vroege (coldcase 1992) Woensdagavond 3 juni 1992 is de dan 27-jarige Lisette Vroege op tennisclub WOC in Overveen. Aangezien ze met eigen vervoer is gekomen hoeft ze niet op haar vriend te wachten, die nog even blijft. Even na 21.30 uur wordt gezien dat Lisette aankomt bij haar bovenwoning in Haarlem. Als haar vriend een half uurtje later thuis komt, is Lisette in geen velden of wegen te bekennen. Tot op de dag van vandaag is zij spoorloos.

Amsterdam - Gewapende overvallen Kruidvat
Op dinsdag 1 en donderdag 3 maart 2011 zijn twee Amsterdamse Kruidvat filialen het doelwit van overvallers: het Kruidvat aan de Willem Kraanstraat in het winkelcentrum Plein '40-'45 en het Kruidvat aan de Maasstraat.

Hellevoetsluis - Brand op opleidingsschip de Zeefakkel De ochtend van maandag 17 oktober woedt er brand op een schip van het Zeekadetkorps Hellevoetsluis. Het schip met de naam Zeefakkel ligt aangemeerd in de Koopvaardijhaven. Al snel wordt duidelijk dat de brand benedendeks in aangestoken. Er is voor zo'n 170.000 euro aan schade aangericht.

Nuenen - Gewapende overval juwelier
Vier jongens rijden op vrijdagavond 28 oktober rond 19.25 uur met twee scooters de Parkstraat in Nuenen in en stoppen bij de juwelier. Met een hoop kabaal stormen ze naar binnen, slaan meerdere vitrines kapot, proberen de inhoud van de kassa mee te nemen en gaan er dan weer vandoor.

Woudenberg - Gewapende overval 70-jarige man in boerderij Een 70-jarige boer werd op dinsdagavond 22 november rond 18.45 uur overvallen in zijn boerderij in Woudenberg. Toen hij in de keuken zat te eten stond er opeens een gemaskerde man met een wapen voor hem. Uiteindelijk heeft de dader geld meegenomen en heeft de bewoner hem met een riek weggejaagd.

Opsporing Verzocht, dinsdag 20 december om 21.30 uur bij de AVRO op Nederland 1.

Deel: ' Onerwerpen AVRO Opsporing Verzocht, 20 december 2011 '
Lees ook