"Ongedierte" in de Veemarkthallen


UTRECHT, 20090323 -- Spinnen, slangen, kevers, kikkers en wandelende takken; wat voor vele liefhebbers uit de terrarium- en paludariumhobby dagelijkse kost is, wordt door buitenstaanders soms nog wel eens voor ongedierte versleten.

Tijdens Vivarium 2009 kunnen zowel beginnende als ervaren hobbyisten uit de aquarium-, vijver-, paludarium- en terrariumwereld in het weekend van 28 & 29 maart hun hart ophalen. Maar ook mensen die graag kennis met deze hobby's maken, kunnen al deze dieren zien in de Veemarkthallen te Utrecht. En dus zijn er naast het "ongedierte" ook vele aquaria gevuld met de mooiste vissen uit alle windstreken te vinden. Dit alles verzamelt in zeker 90.000 liter water en vele fraaie exposities bij de vele standhouders.

Vorig jaar maart debuteerde de organisatie van dit evenement met succes in de kleine hal van het Veemarktcomplex, dit jaar is de grote hal van deze accommodatie net groot genoeg om het complete aanbod te huisvesten! Hiermee groeit een wild idee van een klein groepje liefhebbers al tijdens de 2e editie uit in het grootste evenement voor de Vivariumhobby in Europa!

Het unieke aan het Vivarium concept is dat alle vier onderdelen van de Vivarium hobby, namelijk aquaria, terraria, paludaria en vijvers, op n beurs vertegenwoordigd zijn. Het aanbod is hierbij zeer divers: zo zijn er ruim 130 stands vol informatie en koopwaar en 3 podia waar gerenommeerde sprekers uit diverse landen hun kennis in lezingen delen of door workshops te geven.
Daarnaast zijn er diverse wedstrijden en tentoonstellingen waarbij inspiratie opgedaan kan worden en is er zelfs aan de allerkleinsten en de muziekliefhebbers gedacht.

Aankomend weekend, 28 en 29 maart, zijn de Veemarkthallen te Utrecht voor iedere liefhebber van Aquaria, Paludaria, Vijvers of terraria dan ook de "place to be"! Openingstijden van 10 tot 17 uur, entree is 8 euro per persoon per dag. Parkeren is gratis.

Meer informatie, route beschrijving, programma en de plattegrond zijn te vinden op de website www.vivarium2009.nl.


Deel: ' "Ongedierte" in de Veemarkthallen tijdens Vivarium 2009 '
Lees ook