Online Bijbel Android app met ruim 100 titels


Online Bijbel app nu ook beschikbaar voor Android

DORDRECHT, 20140915 -- De Online Bijbel applicaties worden met ingang van vandaag uitgebreid met een versie voor Android. Er bestond al een app voor desktop computers en een app voor iOS. Nieuw bij de Android app is de mogelijkheid om de uitgebreide inhoud gratis uit te breiden. Daarnaast kunnen ook titels aangeschaft worden. De app is gratis verkrijgbaar in de Google Play store.

Standaard komt deze gratis app met een uitgebreide inhoud die in andere apps niet geboden wordt. “Zo is de BasicBijbel – de bijbel in makkelijk Nederlands – een standaard onderdeel van de app, maar ook de NET Bible, een hedendaagse Engelse vertaling”, aldus Peter van der Schelde, content-manager bij Cross Link Services BV. “Bovendien kan de Statenvertaling er desgewenst gratis bij geïnstalleerd worden”.

Voor gebruik met deze app zijn inmiddels ruim honderd titels beschikbaar, bestaande uit: bijbelvertalingen, commentaren, woordenboeken en lexicons. “Ook nieuw in deze app is de mogelijkheid om titels te delen over verschillende mobiele apparaten, zoals een Android tablet en een Android telefoon”, aldus Van der Schelde. “In de toekomst moet deze mogelijkheid ook voor iOS beschikbaar zijn."

Vorig jaar november introduceerden Cross Link Services BV in samenwerking met Importantia Publishing de Online Bijbel als app voor iPad en iPhone. Kenmerkend voor deze app zijn de eenvoud in gebruik en het doordachte ontwerp. Dit is nu doorgezet naar de Android app. Bovendien is de app standaard voorzien van Nederlandstalige inhoud die in geen andere apps geboden wordt.

De Online Bijbel app is gebaseerd op technologie die bij Cross Link Services BV intern ontwikkeld is, in combinatie met de Online Bijbel database technologie die al gebruikt wordt door Importantia Publishing. De app wordt steeds verder ontwikkeld. Cross Link Services biedt inmiddels aan uitgevers de mogelijkheid hun bijbelgerelateerde titels te publiceren binnen de app, hierdoor is de app gevuld met een groot aantal titels.

“Bij de introductie van de iOS app hebben wij beloofd dat wij onze apps zouden voorzien van gratis titels”, aldus Van der Schelde. “De Android app gaat hier nu een stap verder in. Bij iOS zullen we in de toekomst dit ook verder uitbreiden”.

Meer informatie: https://onlinebibleapp.com


Deel: ' Online Bijbel Android app met ruim 100 titels '
Lees ook