Online Bijbel nu ook als app beschikbaar


Uitgebreide bibliotheek voor bijbelstudie beschikbaar voor iPad en iPhone

Dordrecht, 20131112 -- Met een gratis Basispakket introduceert Cross Link Services BV deze week in samenwerking met Importantia Publishing het startpunt van de Online Bijbel als app voor iPad en iPhone. De app kan gratis gedownload worden uit de app-store van Apple. Kenmerken voor de app zijn de eenvoud in gebruik en het doordachte ontwerp. Bovendien is de app standaard voorzien van Nederlandstalige inhoud die in geen andere app geboden wordt.

"Voor de desktop-editie van de Online Bijbel is al een ongekende hoeveel bijbelstudie-titels beschikbaar," aldus Peter van der Schelde van Cross Link Services, "deze gaan we nu stap voor stap ontsluiten voor gebruik op de iPad en iPhone. We pakken direct flink uit door een pakket aan studiemogelijkheden gratis aan te bieden in het Basispakket. Desgewenst kan dit door de gebruiker verder uitgebreid worden tegen een vergoeding."

De Online Bijbel app is gebaseerd op technologie die bij Cross Link Services BV intern ontwikkeld is in combinatie met de Online Bijbel database technologie die al gebruikt werd door Importantia Publishing. In deze samenwerking zal Importantia Publishing zich richten op het beschikbaar maken van steeds meer titels. Cross Link Services BV zal zich bezighouden met het steeds verder ontwikkelen van de mogelijkheden die de app biedt. Ook uitgevers zal de mogelijkheid geboden worden om op dit platform te publiceren.

Standaard wordt de app geleverd met een Nederlandse en een Engelse bijbelvertaling, honderdduizenden verwijsteksten, een commentaar op de evangeliën en registers op onderwerpen en thema’s. Ook is de meegeleverde King James versie van de bijbel gekoppeld aan Strong-coderingen en woordenboeken van James Strong. "In de komende maanden gaan we de hoeveelheid gratis titels verder uitbreiden", aldus Peter van der Schelde, "maar ook zullen tal van titels als zgn. in-app aankoop beschikbaar komen".

Meer informatie: https://cross-link.nl/olb-nl


Deel: ' Online Bijbel nu ook als app beschikbaar '
Lees ook