Ingezonden persbericht

Persbericht

Amsterdam, 17 september 2001

Colorwonder: winnaar van het jaar!
digitale fotoservice met beste afdruk-kwaliteit

Het Algemeen Dagblad heeft de afgelopen week 10 online fotoservices getest, met o.a. Kruidvat, Hema, Dixons, Albert Heijn en Colorwonder. Colorwonder komt als beste uit de test. Haar kwaliteit is uitstekend en haar bezorging is supersnel. Deze combinatie van goed en snel maakte Colorwonder meteen de winnaar van het jaar.

Vorig jaar testte het Algemeen Dagblad voor het eerst in Nederland de kwaliteit van het afdrukken van digitale opnamen. Dit jaar herhaalden ze het onderzoek met tien bedrijven (Albert Heijn, Digitaalfoto, Kruidvat, Hema, Prestoprint, Colormailer, De Fotograaf, Digitale Foto en Colorwonder) en kwamen in het algemeen tot de conclusie dat er het afgelopen jaar veel was verbeterd. Er worden geen 'hoofden' meer afgeknipt of witte randen aan foto's toegevoegd en je kunt nu ook meerdere bestanden in één keer uploaden. Maar bij de meeste is de aflevertijd nog niet verbeterd. De afleveringstijd liep, ondanks de belovende drie tot vier dagen bij een enkeling uit tot meer dan een week.

Het nieuwe Colorwonder is echter supersnel. De foto's die op maandagmiddag waren geüploaded, lagen dinsdagochtend al in de brievenbus. De kwaliteit was bovendien uitstekend. Deze combinatie van goed en snel maakte Colorwonder meteen de winnaar van dit jaar.

Colorwonder is in juni 2001 van dit jaar gestart met een online fotoservice en zij biedt haar gebruikers optimaal fotogemak en fotofun. Via de website kunnen de gebruikers een eigen fotoalbum maken, vrienden en familie uitnodigen, e-cards van foto's versturen en natuurlijk topkwaliteit foto's bestellen. En dat kan allemaal vanachter je eigen PC. Je kunt thuis je foto's uploaden, bestellen en de foto's worden binnen 48 uur bij je thuisbezorgd.

Colorwonder is dé digitale fotoservice op het internet en biedt haar dienstenpakket aan via de eigen website en via partners, zoals VrouwOnline (www.vrouwonline.nl/jefotoalbum) en de Reiskrant.nl (www.reiskrant.nl/fotoalbums).

Deel: ' Online fotoservice Colorwonder supersnel '
Lees ook