Ingezonden persbericht

Online overzicht van accountants- en administratiekantoren

Accountancyplein.nl speelt in op vraag uit de Nederlandse markt

TUBBERGEN, 20030306 -- Waar moeten (startende) ondernemers zoeken om een accountants- of administratiekantoor bij hen in de buurt te vinden? Het telefoonboek, de Gouden Gids . Er zijn zelfs mensen die denken dat ondernemers gaan zoeken in " vaak ontoegankelijke' databases van Nivra,Novaa,Sra,Noab etc.etc

"Zo werkt het niet' zegt G.J.Hendriksen, initiatiefnemer van dit elektronische plein voor de accountancy. "Ondernemers weten vaak niet eens dat er verschillende accountants en beroepsgroepen bestaan. Laat staan dat men gaat zoeken in een database van een dergelijke organisatie."

Hendriksen heeft dit initiatief opgepakt als reactie op signalen uit de markt. Ondernemers hebben behoefte aan een totaaloverzicht van accountants- en administratiekantoren in de eigen regio. Accountancyplein gaat nu online, een voor iedereen toegankelijk overzicht aanbieden. De bezoeker van de website vindt met 3 muisklikken informatie over het door hem/haar gezochte kantoor. Deze informatie over het kantoor bestaat uit de basisgegevens, een korte impressie en bij welke beroepsgroep(en) het kantoor is aangesloten. Wil de bezoeker meer informatie dan kan hij rechtstreeks door naar de website of een e-mail sturen aan de contactpersoon van het kantoor. "Dit laatste met name is een uitdrukkelijke wens van ondernemers" aldus Hendriksen. "Ze hebben behoefte aan een aanspreekpunt bij kantoren".

Door concurrenten zijn inmiddels diverse mislukte pogingen gedaan om te komen tot een dergelijk overzicht. "Dit liep vast op de prijs die men aan kantoren vroeg' aldus Hendriksen. "Accountancyplein.nl biedt plaatsingsmogelijkheid voor 25,-- per JAAR. Dit is een alleszins acceptabele prijs. Alleen de participatie van kantoren maken een website als Accountancyplein tot een succes. Daarvoor moet je geen barrire opwerpen!

Naast het totaaloverzicht van accountants- en administratiekantoren biedt Accountancyplein kantoren de mogelijkheid om vacatures te plaatsen. Bij de kantoorinformatie wordt verwezen naar de vacature en vice versa. Op deze manier krijgt het plein ook aantrekkingskracht voor de arbeidsmarkt.

Ook een totaaloverzicht van (financile) software voor ondernemers en accountancy kan op de website gevonden worden. Bovendien is de website zeer actueel. Er wordt dagelijks actueel AccountancyNieuws aangeboden.

Kortom: Accountancyplein.nl schept duidelijkheid en speelt hiermee goed in op de vraag uit de markt. Het plein is te vinden op www.accountancyplein.nl

Deel: ' Online overzicht van accountants- en administratiekantoren '
Lees ook