Online boeken van reizen via nieuwe site van BIZZ TRAVEL

Datum: 1 oktober 1999

NIEUWE WEBSITE BIZZ TRAVEL BIEDT MOGELIJKHEID OM WINTERSPORTREIZEN TE BOEKEN

Site gebouwd op basis van “No cure No pay”

Reisorganisatie Bizz Travel gaat haar wintersportarrangementen aanbieden via haar website (www.bizz.com). Vanaf 20 september kunnen bezoekers van de website hun wintersport-vakantie online boeken. De door de Groningse bedrijven Netvisit en Vertis gerealiseerde website is voor een groot gedeelte gebouwd op basis van ‘No Cure No pay’.

De hoogte van het door Bizz Travel te betalen bedrag is afhankelijk van het succes van website. Dit succes wordt onder andere bepaald door het aantal reizen dat via de Bizz’ website wordt geboekt.

De site is gemaakt door Netvisit en Vertis. Bij de ontwikkeling van de site werd Vertis’ jarenlange ervaring met Oracle Databases gecombineerd met de Internetexpertise van Netvisit.

Bizz Travel
Bizz Travel heeft een reisbureau in de Folkingestraat te Groningen en stelt daarnaast onder het label ‘Reizen à la Carte’ diverse brochures samen. Naast reizen naar Griekenland en Malta is Bizz Travel gespecialiseerd in wintersportvakanties. Volledig verzorgde vakanties kunnen 7 dagen per week telefonisch, en nu ook via Internet, worden geboekt. Met 14 jaar ervaring telt Bizz Travel momenteel 40 werknemers.

Netvisit
Netvisit is gevestigd in Groningen en biedt bedrijven een totaalpakket om zich snel, veilig en verantwoord op Internet te presenteren. Netvisit verzorgt daarbij zowel de technische, organisatorische als inhoudelijke kant. Bij Netvisit werken momenteel 20 medewerkers.

Vertis
Vertis is een automatiseringsbedrijf en -adviesbureau dat zich richt op system integration. Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van telecommunicatie, Oracle-technologie en Internettechnologie . Vanuit de vestigingen in Groningen, Veendam, Hengelo en Wageningen werken ruim 300 medewerkers.

Meer informatie:
Vertis, Jacob Spoelstra, tel. 0598 666 252

Organisatie: Vertis

adres: Boven Oosterdiep 94

postcode: 9641 JT

woonplaats: Veendam

Telefoon: 0598 666 252

E-mail: spoelstraj@vertis.nl

Deel: ' Online reizen boeken via nieuwe site Bizz Travel '
Lees ook