Online specialiteitenzaak kaasplankje.nl geopend


Een kaasplank van de koerier, waarom niet?

NIJMEGEN, 20131010 -- Sinds kort kunnen consumenten kant-en-klare kaasplankjes online bestellen. Jeroen Klinkhamer, eigenaar van delicatessewinkel 'Het Blauwe Schaap in Grave, is hiervoor de webwinkel kaasplankje.nl gestart. Kaasplankje.nl speelt in op de stijgende markt voor verkoop van levensmiddelen via het internet.

Met een geheel eigen concept en uitstraling wil kaasplankje.nl de kaasmarkt veroveren. Al het gemak van internet is voor de consument steeds vertrouwder, alleen blijft de food sector daar nog steeds op achter. Jeroen Klinkhamer oprichter van kaasplankje.nl denk dat daar verandering in gaat komen: 'Alles wijst erop dat de consument ook de primaire boodschap op internet gaat bestellen. Een graantje meepikken, dat willen wij niet. De bedoeling is de vraag van de klant beantwoorden. Wij hebben ons helemaal gespecialiseerd in kaasspecialiteiten. Dat is onze passie, dus daar gaan we voor!'.

Service staat hoog in het vaandel bij kaasplankje.nl. 'De klant moet altijd tevreden zijn! Als de klant bij ons besteld zorgen wij uiteraard dat de bestelling de volgende dag in huis is. Bent u niet thuis? Geen probleem. Onze bezorgers bezorgen u bestelling gewoon op het werk.
Wij bezuinigen niet op onze bezorging en service dat moet 100% kloppen', aldus Jeroen klinkhamer.

Voor mee informatie met betrekking tot het kaas-assortiment zie www.kaasplankje.nl

Deel: ' Online specialiteitenzaak kaasplankje.nl geopend '
Lees ook