Feyenoord


14-09-2001 | 16:29
ONO GESELECTEERD VOOR OEFENTRIP JAPAN
Shinji Ono wordt door bondscoach Philippe Troussier hoogstwaarschijnlijk geselecteerd voor een trainingskamp van het Japanse nationale elftal. Dat werkt van 1 tot en met 7 oktober een oefenstage af in Frankrijk en Engeland en zal in die periode oefeninterlands spelen tegen Senegal en Nigeria. Ono zal door de stage geen competitieduels missen, maar vermoedelijk wel een deel van de voorbereiding op het CL-duel met Bayern München.

Overigens is het nog niet 100 procent zeker dat Shinji Ono wordt uitgenodigd voor de stage. Bondscoach Troussier neemt daar op 27 september een definitieve beslissing over. Wel is Feyenoord gevraagd om alvast rekening te houden met de mogelijkheid. Omdat de competitie in de genoemde periode stil ligt verband met
WK-kwalificatiewedstrijden, ondervindt Feyenoord in principe weinig hinder van de interlands. Philippe Troussier gaf tijdens een bezoek aan de Kuip eerder dit seizoen al aan de clubs zo min mogelijk overlast te willen bezorgen tijdens het toch al buitengewoon drukke seizoen.

Programma oefenstage Japan:

1 oktober: Spelers verzamelen in Lille, Frankrijk 4 oktober: Oefeninterland Japan-Senegal te Lens, Frankrijk 7 oktober: Oefeninterland Japan-Nigeria te Southampton, Engeland.

bron : (c) Feyenoord Rotterdam

Zoekwoorden:

Deel: ' Ono geselecteerd voor oefentrip Japan '
Lees ook