---
Ontbijtseminar ON Technology op 7 juni 2002: alles over ON Command CCM tijdens ON SELECT

---

Amersfoort, 05/23/2002

ON Technology, leverancier van oplossingen voor softwaredistributie en
-beheer binnen netwerken verzorgt op 7 juni a.s. een gratis ontbijtseminar. Van 8.30 uur tot 12.45 uur kunnen bedrijven met de intentie hun besturingssysteem te migreren of applicaties te implementeren en beheren, kennis nemen van de ondersteuning die ON Command CCM hen daarbij kan bieden. Het betreft ondermeer operating systemen als Windows 2000 en XP alsook applicaties zoals SAP R/3, Lotus Notes en vele anderen.

Het merendeel van het programma is gewijd aan een live demonstratie van de producten van ON Technology. Achtereenvolgens zullen ON Command CCM (softwaredistributie en -beheer), ON Command Discovery (Inventory Tracking) en Desktop DNA (migratie van individuele gebruikersinstellingen) de revue passeren.

Belangstellenden kunnen zich opgeven via de website van ON Technology: www.ontechnology.org/nl_seminar

---
END

---
Over ON Technology
ON Technology (NASDAQ: ONTC) stelt IT-organisaties en service providers in staat om de volledige levenscyclus van computersystemen op verschillende locaties te beheren over een bedrijfsnetwerk. De oplossing van ON Technology worden gebruikt om toepassingen, besturingssystemen, inhoud op desktops, draagbare pc's en servers snel en betrouwbaar in te zetten en te beheren.

Het paradepaardje van ON Technology, ON Command CCM, wordt momenteel wereldwijd gebruikt om in meer dan 600 ondernemingen software te distribueren en te beheren op meer dan 630,000 bedrijfscomputersystemen.

Distributiepartners, integrators en service providers over heel de wereld maken gebruik van ON Command CCM om uitbestedingen sneller en economischer te laten verlopen en om het tempo van de uitvoering van de upgrades op te voeren. Daarnaast onderhoudt ON Technology een strategische en technologische samenwerking met verkopers zoals DELL Computer, 3Com, Intel, SUN Microsystems en Microsoft. Voor verdere informatie bezoek de website van ON Technology: www.ontechnology.info

Voor verdere informatie
ON Technology Benelux
Coen Kijk in de Vegt, country manager Benelux Hardwareweg 4, 3821 BM, Amersfoort
Tel: +31 33 45 46 638, GSM: +31 6 21 25 4162 of ckijk@on.com

Journalisten
NewsEngine PR
Ineke Tiesinga
Paasheuvelweg 26, Amsterdam Z.O.
Tel: + 31 20 567 21 70
ineke.tiesinga@newsenginepr.com
Ref.:ONT0030-1DB716

Deel: ' Ontbijtseminar ON Technology '
Lees ook