Ontdek de wintercollectie 2013 van Jack Wolfskin op de IPSO beurs


Outdoor-specialist brengt een kleurrijke en verfrissende collectie met innoverende, technische, comfortabele en functionele producten

BRUSSEL EN AMSTERDAM, 20130201 -- Jack Wolfskin, één van de marktleiders op het gebied van kleding, schoenen, en outdoor-materialen in Europa, zal aanwezig zijn op de IPSO beurs die zondag, 3 februari, van start gaat in München. De wintercollectie biedt een lawine aan vernieuwingen op gebied van jassen, schoenen en rugzakken. Het merk heeft alles ingezet op innovatie, design, flexibiliteit en grensverleggende bescherming tegen de kou. Jack Wolfskin geeft alvast een voorproefje van de winter, en gebruikt al haar ervaring om ervoor te zorgen dat men zich buiten thuis zal voelen, ongeacht het seizoen.

Hieronder een voorproefje van wat u kan ontdekken op IPSO 2013 :

  • Bovenaan de lijst met vernieuwingen staat de jas Big White XT Men/Women, een warme versie die speciaal ontworpen werd om langdurig buiten te zijn. De jas is extreem resistent en biedt een uiterst goed draagcomfort. De jas wordt aangevuld met de broek Powder Mountain Pants Men/Woman.
  • De nieuwe schoenenlijn « snowshoeing », met de Snow Pass Texapore Men/Woman werd speciaal ontworpen voor raquette-tochten. Jack Wolfskin laat hiermee zien dat vernieuwende isolatietechnologieën perfect te combineren zijn met een moderne look.
  • Meer vernieuwingen ook op gebied van bescherming tegen de kou, zoals de Zenon Jacket Men/Woman, die gevuld is met kunstvezelvlokken van fibercloud, ideaal voor bergklimmen. Of zoals de Carson Jacket Men/Women, een jas met nieuwe kenmerken in fluweelzachte fleece, die beschikbaar is in verschillende frisse kleuren. Isolerend en flexibel zijn de sleutelwoorden voor deze jas met moderne look.
  • Nog meer vernieuwing is terug te vinden in de nieuwe rugzakkenlijn, « White Line », die helemaal gewijd is aan wintersport. De rugzakken onderscheiden zich door hun draagwijze (dicht tegen het lichaam door middel van een unieke heupgordel), de fijne afwerking, optimale bewegingsvrijheid en maximale functionaliteit.

 

Voor meer informatie over en beeldmateriaal van de wintercollectie 2013, verzoeken wij u om contact op te nemen PeakCommunications

Wolfskin - Functionaliteit, kwaliteit en innovatie voor iedereen die thuis in outdoor is
Jack Wolfskin is een van de toonaangevende aanbieders op het gebied van functionele outdoor-kleding, outdoor-schoenen en outdoor-uitrusting in Europa en is tegelijkertijd de grootste franchisegever in de Duitse sportwinkel-branche. In heel Europa en in Azië zijn de producten van Jack Wolfskin op dit moment verkrijgbaar in meer dan 600 franchise-stores en bij ruim 4000 verkooppunten. Producten van Jack Wolfskin worden gekenmerkt door een hoge mate van functionaliteit, toepassingsgerichtheid en innovatie.

De afgelopen jaren introduceerde Jack Wolfskin met succes talrijke nieuwtjes op het gebied van materialen en producten. Het bedrijf is lid van de Fair Wear Foundation en bluesign® systeempartner. Daarnaast is Jack Wolfskin sinds 2012 lid van het intiatief ‘Zero Discharge of Hazardous Chemicals’. Jack Wolfskin is officiële leverancier van het Austria Ski Team Nordic en de Alpine School Innsbruck. In het boekjaar 2011 bedroeg de omzet van het bedrijf 355 miljoen euro. Bij Jack Wolfskin, gevestigd in Idstein in het Duitse Taunus-gebergte, werken 650 medewerkers.


Deel: ' Ontdek de wintercollectie 2013 van Jack Wolfskin op de IPSO beurs '
Lees ook