Ontslag informatie nog toegankelijker


Ontslagspecialist lanceert nieuwe webpagina voor informatie en hulp bij ontslag.

AMSTERDAM, 20120504 -- Het aantal mensen met een ww-uitkering is in jaren niet zo hoog geweest. De reden hiervoor is dat het Nederlandse bedrijfsleven kampt met de recessie en gedwongen afscheid moet nemen van personeel. Ontslag dreigt, of is al realiteit, voor veel werknemers. Ontslagspecialist helpt met alle informatie over ontslag.

Ontslag informatie
In deze onzekere tijden is goede informatie over de rechten en plichten bij ontslag, en gedegen ontslaghulp, onontbeerlijk. De ontslagadvocaten en -juristen van Ontslagspecialist lanceren daarom op hun website een nieuwe webpagina ontslag van waaruit alle informatie over ontslag te vinden is. Denk daarbij aan de verschillende ontslagroutes zoals ontslag via UWV, kantonrechter of ontslag met wederzijds goedvinden, en de hoogte van de ww-uitkering en ontslagvergoeding.


Ontslag informatie ook op mobiel
Mobiele bezoekers bezoekers van www.ontslagspecialist.nl komen automatisch terecht bij webpagina’s die gebruiksvriendelijk en goed leesbaar zijn op de GSM of I-pad.  Ook is een filmpje met ontslagtips te bekijken, of kan via een adviesformulier direct de ontslagvraag voorgelegd worden aan een ontslagadvocaat of -jurist. De beantwoording van die eerste vraag is geheel gratis.

Al met al een website die geheel in de tijdgeest past.

Over Ontslagspecialist
Ontslagspecialist is expert bij ontslagzaken en ontslagrecht. De juristen en advocaten hebben vele jaren ervaring en kunnen werkgevers en werknemers helpen bij alle soorten ontslagkwesties, zoals  ‘bedrijfseconomisch ontslag’, ‘ontslag met wederzijds goedvinden’, ‘ontslag bij disfunctioneren’, ‘ontslag op staande voet’, ‘ontslag bij ziekte’, ‘ontslag bij verstoorde arbeidsrelatie’. Zie ook onze uitgebreide website www.ontslagspecialist.nl voor deze onderwerpen.

Ontslagspecialist werkt landelijk.


Deel: ' Ontslag informatie nog toegankelijker '
Lees ook