Ontwikkelplatform Wetalent Connect online


Eigen regie staat centraal

WAALWIJK, 20140121 -- Op 20 januari is WETALENT CONNECT online gegaan. Op dit nieuwe competentieplatform is het individu ‘in charge’. Werkenden, werkzoekenden en vooral ook starters op de arbeidsmarkt kunnen hier zelf hun talenten ontdekken, activeren en verder ontwikkelen.

We werken gemiddeld 25 tot 30% van ons leven. Gek genoeg leggen we de regie voor 90% bij anderen neer. Gemakkelijk of vinden we het lastig om zelf op onderzoek uit te gaan in het woud van mogelijkheden?

WETALENT CONNECT is het nieuwe competentieplatform waar het individu ‘in charge’ is. Vanaf 20 januari 2014 kunnen werkenden, werkzoekenden en vooral ook starters op de arbeidsmarkt zelf hun talenten ontdekken, activeren en verder ontwikkelen. WETALENT CONNECT is de omgeving waar je dat kan. Daarbij is de essentie dat de eigen regie centraal staat.

Hoe werkt het? Eenvoudig: WETALENT CONNECT verbindt! Enerzijds door talenten bij elkaar te brengen in een unieke omgeving: het WETALENT-PANEL. Hier worden deelnemers in staat gesteld optimaal te leren van vakgenoten, collega’s, professionals en experts uit het veld: cross-learning, maar dan geheel in eigen regie met de keuze om dat openbaar of anoniem te doen.

Anderzijds is WETALENT CONNECT de verbinding met de beste hulpmiddelen om de individuele ontwikkeling verder vorm te geven: 
  • Testen, Assessments
  • Opleidingen
  • Sollicitatiehulp
  • Inspiring Stuff
  • Tools
Wie lid wordt van WETALENT CONNECT krijgt jaarlijks een Odin Development Eye (ODE) assessment cadeau. Het Odin Development Eye geeft aan hoe goed de zes door het WETALENT CONNECT-lid zelf gekozen competenties bij hem/haar past.

Kortom, WETALENT brengt TALENT in contact met alle partijen die van belang kunnen zijn om hem/haar te helpen in zijn/haar ontwikkeling. Daarom werkt WETALENT alleen samen met innovatieve en betrouwbare partijen, zoals Springest, Odincompany, Tapascity. Daarnaast staat er nog een aantal zeer interessante ontwikkelingen en samenwerkingen op stapel.

OVER WETALENT

WETALENT is de nieuwe on- en offline challenger waar talent centraal staat. ‘Als wij zorgen dat wij talent herkennen en activeren, dan is succes verzekerd voor alle partijen’, aldus Pascal Joore,  initiatiefnemer van WETALENT.  Joore was mede verantwoordelijk voor het enorme succes van Werkspot.nl. Hij heeft zijn pijlen nu gericht op talent dat hij wil uitdagen om zelf op avontuur te gaan.

WETALENT houdt zich ook bezig met het begeleiden van bedrijven in de activatie van hun medewerkers naar vraaggestuurd denken en doen. De markt evolueert razendsnel, terwijl veel bedrijven daar niet voldoende op anticiperen en dus kansen laten liggen. WETALENT REFRESH helpt bedrijven met het (her)activeren van hun verkoop- en marketing teams

Met WETALENT RECRUIT begeeft WETALENT zich al weer een klein jaar succesvol op de werving- en selectiemarkt met een bijzondere aanpak, waarbij ze ook de verantwoording durven te nemen voor het succes van de samenwerking tussen kandidaat en werkgever voor een langere periode. Chemie staat centraal.


Deel: ' Ontwikkelplatform Wetalent Connect online '
Lees ook