Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Ook ProServe sluit zich aan bij Dutch Hosting Provider Association

Amsterdam, 13 maart 2008. Ook ProServe - een van de eerste Nederlandse hosting providers - sloot zich recent aan bij de Dutch Hosting Provider Association. Daarmee komt de stichting op 13 leden. Eerder dit jaar sloten ook ook Interoute, Leaseweb, Siennax en Multrix zich aan bij het platform. In februari werd deze groep uitgebreid met de toetreding van KPN. De aansluiting van ProServe onderstreept de relevantie van het platform en haar doelstellingen en biedt meer slagkracht in discussies over onderwerpen die effect hebben op de inhoud van managed hosting als dienstverlening.

Jan Willem des Tombe, voorzitter van DHPA zegt: "We zijn nog maar sinds november vorig jaar actief maar met het grote aantal aanmeldingen van leden, endorsers en geïnteresseerden blijkt duidelijk dat we een zeer relevant onderwerp hebben aangeroerd. We zijn blij met de aanmelding van ProServe. We kennen ProServe als één van de eerste Nederlandse hosting providers die voor een groot aantal e-business bedrijven bedrijfskritische hosting omgevingen beheert. De kennis en ervaring van ProServe geven ons platform meer body en slagkracht. Alles met het doel het imago en de rentabiliteit van onze sector te verbeteren."

Gerben van der Veen, Managing Director van ProServe zegt: "Om de managed hosting markt meer volwassen & professioneel te maken en te houden heeft de markt een club als de Dutch Hosting Provider Association nodig. Ik ben verheugd dat we als ProServe onze ervaringen en visie op de markt met gerenommeerde partijen kunnen delen."

Over de Dutch Hosting Provider Association
De Dutch Hosting Provider Association (DHPA) is in november 2007 opgericht tijdens het eerste Dutch Datacenter en Hosting Summit in Grand hotel Huis Ter Duin te Noordwijk. De DHPA streeft naar een verdere professionalisering van de hostingsector. Het platform wil het imago ('profile') en de rentabiliteit ('profitability') van de sector verbeteren. Vooral het MKB-segment van de markt onderkent nog te weinig het strategische belang van hosting. Het gevolg is dat investeringen in serieuze hostinginfrastructuren achterblijven. Daarnaast wil het platform expertise en informatie uitwisselen, aanspreekpunt en spreekbuis zijn voor media, politiek en andere partijen en een segmentatie in de hostingmarkt tot stand brengen op basis van inhoudelijke argumenten. Meer informatie op www.dhpa.nl

Over ProServe
ProServe is een zakelijke Internet Services Provider (ISP) die zich richt op organisaties waarbij het continu en vlekkeloos functioneren van internettoepassingen in directe relatie staat tot het behalen van de gewenste resultaten en het behoud van een goede reputatie. ProServe is opgericht in het jaar 2000, heeft haar hoofdvestiging in Papendrecht en heeft 18 medewerkers in dienst. ProServe is één van de vijf grootste Nederlandse Internet Service Providers. Sinds eind 2006 concentreert ProServe zich volledig op de Nederlandse markt.

Einde persbericht

Deel: ' Ook ProServe sluit zich aan bij Dutch Hosting Provider Association '
Lees ook