Ook zorgverzekeraars kennen Cyber Monday tot nu toe


UTRECHT, 20151203 -- Afgelopen maandag was het weer ‘Cyber Monday’. Mensen hebben weer massaal online kleding gekocht. Maar het bleef niet alleen bij kleding, ook het aantal afgesloten zorgverzekeringen heeft een piek bereikt. 16,4 procent van het totaal aantal afsluiting dit jaar hebben op Cyber Monday plaatsgevonden.

Afgesloten verzekeringen Cyber Monday
Afgelopen maandag is het hoogste aantal afgesloten zorgverzekeringen gemeten door vergelijken-zorgverzekering.net voor dit jaar. In totaal heeft 16,4 procent van het afgelopen jaar een zorgverzekering afgesloten op Cyber Monday. De voorafgaande week waren dit er net iets meer dan de helft minder. Terwijl het hoogste punt van het aantal bezoekers op de website al eerder werd waargenomen dit jaar.

Meer online kopers
Het aantal online aankopen in Nederland blijft stijgen. Zo zijn er begin dit jaar 19 procent meer aankopen online gedaan in vergelijking met het jaar ervoor, volgens onderzoek van GfK. Daarnaast is het percentage in 2014 met 3 procent toegenomen ten opzichte van 2013 voor het aantal online kopers van verzekeringen, aandelen en financiële dienstverleningen. Dit blijkt uit cijfers die het CBS bekend heeft gemaakt.


Deel: ' Ook zorgverzekeraars kennen Cyber Monday tot nu toe '
Lees ook