Kennismaken met Oosterse onthaastingstechnieken in Zwembad Valkenhuizen

Woensdag 5 september kunnen geïnteresseerden vanaf 18 jaar in het zwembad van sportcentrum Valkenhuizen kennismaken met "Wat Shi Gong". "Wat Shi Gong" is een oosterse bewegingsvorm in water waarbij het accent ligt op een goede ademhaling.

Wat Shi Gong
Het doel van "Wat Shi Gong" is een betere ontspanning van het lichaam door concentratie op ademhaling en houding. Dit wordt bereikt door vloeiende bewegingen uit te voeren in het ritme van de ademhaling en in harmonie met de vertragende eigenschappen van het water. Beoefening van "Wat Shi Gong" is hierdoor zeer geschikt om tot rust en onthaasting te komen. Er wordt in een kleine groep van maximaal 12 personen geoefend in borstdiep warm water (31 graden C). Deelnemers dienen wel enige zwemvaardigheid te hebben omdat drijf- en onderwateroefeningen een onderdeel van de lesstof zijn.

Kennismakingsles
Bent u geïnteresseerd? Meldt u dan snel aan voor de éénmalige kennismakingsles. Deze vindt op woensdag 5 september plaats van 19.30 tot 20.30 uur. De prijs voor de kennismakingsles bedraagt F 12,50, inclusief een kopje koffie.

Cursus
Na de les kunt u zich opgeven voor de cursus "Wat Shi Gong". Deze cursus van 8 weken start op woensdag 12 september en eindigt op 31 oktober. De lestijd is 19.30 tot 20.30 uur. De prijs voor de gehele cursus bedraagt
F 134,43 (Euro 61,-).

Er is plaats is voor een beperkt aantal cursisten. Daarom adviseren wij geïnteresseerden zich tijdig aan te melden voor de kennismakingsles. Voor meer informatie of aanmelding kunt u bellen met Trudy Broens of Joke Groot Obbink van Sportcentrum Valkenhuizen, telefoon 026-4428218. www.valkenhuizen.com

Disclaimer
Document: Kennismaken met Oosterse onthaastingstechnieken in Zwembad Valkenhuizen

Deel: ' Oosterse onthaastingstechnieken Zwembad Valkenhuizen Arnhem '
Lees ook