Ingezonden persbericht


Zondag 9 maart

Op de Geest presenteert De Zalige Zondag

Op de Geest experimenteert tijdens de Zalige Zondag met nieuwe vormen van improvisatietheater. Vandaag brengt Op de Geest de Harold en Gorillatheater

De Harold

De Harold is een voorstelling die is opgebouwd rond een thema. Het thema wordt aangereikt door het publiek, bijvoorbeeld 'levensgeluk' of 'onweer'. De acteurs zullen vervolgens rondom dat thema een compleet geimproviseerd toneelstuk van drie kwartier gaan spelen.

Gorillatheater

Een aantal regisseurs gaat met elkaar de strijd aan om met de gorilla op stap te mogen. Regisseurs kunnen bananen verdienen door mooie scenes te regisseren op basis van improvisatie. Het publiek beoordeelt of de regisseur een banaan verdient. Is dat niet het geval dan moet de regisseur het publiek een tegenprestatie bieden. In november 2003 experimenteerde Op de Geest al eerder met deze vorm.

Kaartjes voor voorstellingen van Op de Geest kunnen gereserveerd worden bij het Steigertheater: tel. 024-3228127. De prijs voor een kaartje is 6,50 Euro.

Op www.opdegeest.nl vindt u wat de plannen zijn voor de volgende Zalige Zondag. Deze voorstellingen beginnen om 20:30 uur.

Zoekwoorden:

Deel: ' Op de Geest presenteert De Zalige Zondag '
Lees ook