Ingezonden persbericht


Op de Geest presenteert: Internationaal MidWinterFestival

Theatersportvereniging Op de Geest presenteert zondag 2 februari een uniek internationaal theatersportfestival in het Steigertheater. Inspinazie uit Vlaanderen, Emscher Blut uit Duitsland en Op de Geest uit Nijmegen zullen met elkaar de strijd aangaan tijdens twee unieke theatersportwedstrijden. De eerste voorstelling begint om 13:30 uur, de tweede voorstelling om 20:30 uur.

Tijdens het middagprogramma spelen de drie teams in een unieke drietalige wedstrijd tegen elkaar. Tijdens het avondprogramma worden alle teams door elkaar gehaald en gemixt en ontstaat een waar multicultureel internationaal theatersportgezelschap. Als dit geen onwaarschijnlijke scenes op gaat leveren&.?

Aanleiding voor deze wedstrijden is het MidWinterFestival. Eens in de drie jaar organiseert Op de Geest het MidwinterFestival: de meest veelzijdige en spannendste Nederlandse theatersportcompetitie op een dag in een theater.

Theatersport is een vorm van theater waarbij twee teams van vier spelers elkaar om de beurt uitdagen tot het improviseren van korte scènes, op aanwijzingen van het publiek. Ze worden beoordeeld door deskundige rechters in samenwerking met het publiek.

Op de Geest is de langst bestaande theatersportvereniging van Nijmegen.

Kaartjes voor voorstellingen van Op de Geest kunnen gereserveerd worden bij het Steigertheater: tel. 024-3228127. De prijs voor een kaartje is 6,80 Euro.

Iedereen die op de hoogte wil blijven van de speeldata van Op de Geest kan zich inschrijven voor de Op de Geest Mailinglist: www.opdegeest.nl.

Contactpersonen Op de Geest:

Pers: Martijn Gerritsen, 024 - 3789763, 06 - 51407551 e-mail: pr@opdegeest.nl

Overig: Fred Kleinveld, Telefoon: 0487-541946, e-mail: info@opdegeest.nl

Website: www.opdegeest.nl

Deel: ' Op de Geest presenteert Internationaal MidWinterFestival '
Lees ook