Ingezonden persbericht


Op de Geest speelt Laatste Verrukkelijke Vrijdag Impro Show van het seizoen.

Vrijdag 16 april (20:30 uur) speelt Op de Geest tijdens de laatste Verrukkelijke Vrijdag Impro Show van het seizoen: De flat. Een nieuw experiment met improvisatietheater. De flat bestaat uit een tiental exact dezelfde ingerichte huiskamers. Deze huiskamers vormen het decor waarin de scènes zich zullen afspelen. De bewoners maken het verschil en geven aan iedere woning een andere uitstraling. Uiteraard improviseren de acteurs de scènes op basis van suggesties van het publiek. Komt u op bezoek in De flat?

Naast de flat speelt op de Geest tijdens deze Verrukkelijke Vrijdag Impro Show ook het Gorillatheater. Bij Gorillatheater zijn er twee regisseurs die om beurten een uitgangssituatie bedenken. De acteurs maken vervolgens de verhalen af, al dan niet op basis van suggesties van het publiek. De regisseur is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de geïmproviseerde scène. Hij mag dan ook ingrijpen als dat nodig is. Het publiek bepaalt of een scène is geslaagd. Is het publiek tevreden dan krijgt de regisseur een banaan. Is het publiek niet tevreden dan krijgt de regisseur straf. De regisseur met meeste bananen op het eind van de avond mag na afloop van de voorstelling bij wijze van prijs met de gorilla op stap.

Kaartjes voor voorstellingen van Op de Geest kun je reserveren bij het Steigertheater: tel. 024-3228127. De prijs voor een kaartje is 6,50 Euro.

Meer informatie over Op de Geest: www.opdegeest.nl


Zoekwoorden:

Deel: ' Op de Geest speelt Laatste Verrukkelijke Vrijdag Impro Show van het .. '
Lees ook