Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting


Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting

Vrijdag in Algemeen Dagblad: Op de wachtlijst voor nieuwe longen

28-05-2002
Aanstaande vrijdag zal in het Algemeen Dagblad een lijvig artikel worden gepubliceerd met als titel "Op de wachtlijst voor nieuwe longen". In het artikel wordt Paul van den Elsaker geïnterviewd. Hij heeft Cystic Fibrosis en is 38 jaar oud. Het stuk verschijnt in het katern Diagnose.

Paul van den Elsaker kreeg op 27 augustus 2001 de vraag "Wel eens aan een longtransplantatie gedacht?" van zijn longarts voorgeschoteld. Na enige tijd over deze vraag te hebben nagedacht is Paul inmiddels gescreend en zal hij binnenkort vernemen of hij ook op de wachtlijst voor longtransplantatie wordt geplaatst.

Logo Wel eens aan een longtransplantatie gedacht? De nieuwe episode in zijn leven heeft Paul ertoe gebracht een website te beginnen rond het onderwerp longtransplantatie. Hierop is zijn eigen verhaal in dagboekvorm te volgen. Enerzijds wil hij daarmee zijn eigen gedachten op een rij zetten. Anderzijds wil hij een website nastreven waarop iedereen open over eigen ervaringen kan schrijven. Bezoekers van de website kunnen daarom ook op verschillende manieren reageren en zelfs een eigen pagina onderhouden. Inmiddels is de website uitgegroeid tot een rijke bron aan informatie over en rond longtransplantatie met vele links naar relevante binnen- en buitenlandse websites over dit onderwerp. De website is te vinden op www.longtransplantatie.nl

Paul van den Elsaker is eigenaar van het internetbedrijf P-Logic. De website van de NCFS is ondergebracht op de servers van het bedrijf P-Logic dat zijn diensten hiervoor kosteloos aan de NCFS aanbiedt. Ook alle e-mailfaciliteiten worden gratis door P-Logic aangeboden.

© NCFS, Dr. A. Schweitzerweg 3, 3744 MG Baarn telefoon 035 - 64 79 257, fax 035 - 64 79 489, e-mail info@ncfs.nl

Geregistreerd bij het Centraal Bureau Fondsenwerving

Zoekwoorden:

Deel: ' Op de wachtlijst voor nieuwe longen '
Lees ook