Ingezonden persbericht


Opbrengst spaaractie LaSer Nederland en Volkswagen Inclusief naar KiKa-fonds

'Volkwagen Inclusief Visa Card' levert 35.000 euro op voor Kinderen Kankervrij

Den Bosch, 20 april 2009 - De gezamenlijke spaaractie van LaSer Nederland en Volkswagen, die gekoppeld is aan 'Volkswagen Inclusief Visa Card', heeft 35.000 euro opgeleverd voor Kinderen Kankervrij (KiKa). Willem Trip, directeur van Volkswagen Bedrijfswagens en CEO Michael Böhm van LaSer Nederland zullen de cheque overhandigen aan Joop Alberda. De ex-coach van het gouden olympisch volleybalteam uit 1996 zet zich in voor KiKa. De uitreiking vindt plaats in de showroom van Pon's Automobielhandel BV in Leusden op vrijdag 24 april 2009. LaSer Nederland leverde de technologie achter deze actie. De organisatie is specialist op het gebied van aankoopfinancieringen, (co-branded) Visa-creditcards, loyalty cards en (online/loyalty) management & retail marketing services.

Bestedingen van kaarthouders met de Volkswagen Inclusief Visa Card werden aan een speciaal opgezette spaaractie gekoppeld voor een goed doel. Over elk bedrag dat werd besteed met de Volkswagen Inclusief Visa Card, schonken LaSer Nederland en Volkswagen een procent aan het Kinderen Kankervrij-fonds.

"We zijn bijzonder verheugd met de opbrengst uit deze actie", zegt Michael Böhm. "Een beter doel dan KiKa was voor zowel Volkswagen als voor ons niet denkbaar. Het mooie van dit loyaliteitsprogramma is, dat iedereen wint. Niet alleen de Stichting KiKa profiteert, maar ook de kaarthouders die tal van extra privileges krijgen. En voor ons levert zo'n actie een hogere klanttevredenheid op."

De 'Volkswagen Inclusief Visa Card'-actie loopt inmiddels zo'n twee jaar en biedt kaarthouders naast alle faciliteiten van het wereldwijde Visa-netwerk extra privileges. Zo bieden Volkswagen-dealers hen voordelen op het gebied van schadeherstel, korting op rijvaardigheidstrainingen, gratis jaarlijkse veiligheids- en aircochecks, en gratis routeplanner- en verkeersinformatie op de mobiele telefoon. Ook maken kaarthouders kans op kaarten voor wedstrijden van eredivisieclubs en het Nederlands Elftal, clinics met olympische sporters en concertkaarten. En bij betaling met de Volkswagen Inclusief Visa Card ontvangt men tevens een procent korting op brandstofkosten bij alle tankstations wereldwijd. Tevens ontvangt men bij betaling met deze Visa-creditcard korting in de 130 parkeergarages van Q-Park (de eerste twee uur zijn gratis). De spaaractie voor het KiKa-fonds is inmiddels afgesloten. De Volkswagen Inclusief Visa Card voor vaste klanten is nog steeds gratis verkrijgbaar via www.mijnvolkswagen.nl en via de Volkswagen-dealers.

####

Over LaSer Nederland
LaSer Nederland B.V. is een innovatieve serviceorganisatie die programma's voor aankoopfinancieringen, (co-branded) Visa-creditcards, loyalty cards, online loyalty management & retail marketing services op maat aanbiedt. LaSer Nederland is een financiële instelling met retail-DNA. Het bedrijf werkt dan ook veel samen met grote winkelketens als Dixons, Gamma, IKEA en Media Markt. Met hun diensten kan men meer klanten bereiken, het gemiddelde kassabonbedrag verhogen en de klant langer aan zich binden. Zij werkt met gestandaardiseerde internet-based oplossingen. Kredieten online of in de winkel, loyaliteitsprogramma's, klantenkaarten, creditcards: het zijn geen doelen op zich, maar middelen om de klantwaarde te verhogen.

Deel: ' Opbrengst spaaractie LaSer Nederland en Volkswagen Inclusief naar Ki.. '


Lees ook