Novem


Open Dag Duurzame Energie

5/6/1999 5/6/1999
Activiteiten door heel Nederland

Vanaf 25 mei 1999 zal er in Nederland een week lang volop aandacht zijn voor duurzame energie. Nu al vinden veel voorbereidingen plaats, zodat landelijke basispubliciteit en media-aandacht gegarandeerd zijn voor de Week van duurzame energie, met als hoogtepunt op 5 juni 1999 de Open Dag Duurzame Energie. Ook deze dag vindt plaats in het kader van de EZ-campagne Duurzame Energie Vanzelfsprekend. Doel van deze dag is het publiek te laten zien en te laten ondervinden hoever we zijn met het onwikkelen en toepassen van duurzame energie. De Open Dag is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken, ondersteunt door en in samenwerking met Novem en het Projectbureau Duurzame Energie.

Promotie-activiteiten
De Open Dag sluit aan op een aantal andere promotie-activiteiten rond duurzame energie, dat in de laatste week van mei in de RAI in Amsterdam plaatsvindt:

1. van 25-27 mei de beurs World Sustainable Energy Fair, ondersteun door Novem 2. op 26 mei het Duurzame Energie Kinderfestival, georganiseerd door het Projectbureau Duurzame Energie 3. op 26 mei het symposium Wijk bij Duurzaam voor gemeenten, georganiseerd door Novem

Prijsvraag
Voor bezoekers aan de Open Dag wordt een prijsvraag ontwikkeld met aantrekkelijke duurzame energie-prijzen. Iedere bezoeker beantwoordt een aantal kennisvragen over duurzame energie en dingt mee naar een complete duurzame energie-uitrusting voor de woning, een zonneboiler, een groene-energiecontract, een vakantie in een duurzaam vakantiepark of een groene deurbel. De prijsvraag wordt via de publiciteit (landelijke dagbladen, huis-aan-hios en radiospot) geannonceerd.

Bestemd voor:
Algemeen publiek, energiedistributiebedrijven, milieubeweging, lokale overheden, bouwsector

Kosten:
Er zijn geen kosten verbonden aan deelname van deze open dag.

Deelname:
Geïnteresseerden kunnen meer informatie en/of een aanmeldingsformulier aanvragen via het hieronder vermelde e-mail adres.

Meer informatie
Projectsecretariaat Open Dag Duurzame Energie, Marijke Smit/ Frederike Manen, 0900-2004444

Aanvraag aanmeldingsformulier: info@bikker.nl

A99Eidam

Deel: ' Open Dag Duurzame Energie '
Lees ook