Gemeente Aalburg


Meezingen met Guus Meeuwis of de Kleinkeinder. Over Brabant uitkijken vanaf 100 meter hoogte of juist de ondergrondse commandobunker opzoeken. Genieten van streetdance of van een seniorenharmonie, op de foto met de Commissaris van de Koningin, Houben; politieke partijen ter plaatse en in levende lijve keuren, het kan allemaal op de open dag in het provinciehuis.

Onder het motto informatief, verrassend en gezellig houdt de Provincie Noord-Brabant op zaterdag 8 maart van 10.00 tot 17.00 uur open huis aan de Brabantlaan 1 te 's-Hertogenbosch. Een deel van de informatiemarkt staat in het teken van de verkiezingen die dinsdag 11 maart a.s. plaatsvinden; alle politieke partijen zijn van de partij. Verder kunt u kennismaken met het werk dat de Provincie doet in de steden, op het platteland of op het gebied van veiligheid of sociaal beleid. De brandweer geeft demonstraties op het voorplein en hetzelfde geldt voor ambulances, strooiwagens, meetwagens en zelf es een bomenverplaatsmachine.

Op het programma staan verder muzikale optredens van Guus Meeuwis, de Kleinkeinder, de seniorenharmonie Dongen en de Torentoeters. Jongerengroep No Mercy verzorgt een demonstratie streetdance en ook gaat "de confrontatie" in premiere, een documentaire over middelbare scholieren die in debat gaan met lijsttrekkers. De verkiezingen werpen verder hun schaduw vooruit in de vorm van een live uitgezonden "politiek cafe "stemmingmakerij"onder lunchtijd. Daarnaast gaan de lijsttrekkers voor de laatste keer in deze campagne in debat, van half vier tot kwart over vier in de Statenzaal.

De toegang is gratis en er is ook een kinderhoekje om de allerkleinsten even bezig te houden.

Dus zaterdag 8 maart naar het provinciehuis voor de open dag van 10.00 tot 17.00 uur.

Deel: ' Open dag in het provinciehuis van Brabant '
Lees ook