Provincie Zuid-Holland

09-10-2001

Zaterdag 13 oktober Open dag provincie Zuid-Holland

Op aanstaande zaterdag houdt de provincie Zuid-Holland een Open Dag in het provinciehuis aan het Malieveld te Den Haag. Het thema van de Open Dag is 'gebiedsgericht werken in de provincie'. De activiteiten staan in het teken van dit thema. Onderdelen van het programma zijn onder andere een gebieden- en informatiemarkt, debatten met jongeren over cultuur en live muziek. Bij deze bent u van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de Open Dag. Een programma is bijgevoegd.

Het programma begint om 11.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in provinciale politiek is er een inloopspreekuur. Leden van het College van Gedeputeerde Staten zijn op verschillende momenten deze dag aanspreekbaar op het provinciale beleid. Ook is er gelegenheid kennis te maken met de diverse politieke partijen in Zuid-Holland.

Andere programmaonderdelen
Daarnaast staan tal van andere onderdelen op het programma. Zo wordt door
gedeputeerde Houtman de expositie Hollandse Waterlinie geopend. Ook wordt wordt een nieuwe toeritische kaart van het gebied Land van Wijk en Wouden overhandigd aan gedeputeerde Hallensleben. Daarnaast is er gelegenheid om deel te nemen aan rondleidingen door het provinciehuis. Zo kan men een kijkje te nemen in de statenzaal, de kamers van de gedeputeerden en de Commissaris van de Koningin, de bibliotheek en de werkkamers van ambtenaren. Diegenen die tijdens het bezoek enthousiast zijn geworden over het werken bij de provincie, kunnen informatie krijgen bij de Vacaturebank. Het programma wordt muzikaal omlijst door o.a. een multiculturele band. Kijk voor meer informatie op www.pzh.nl.

Zoekwoorden:

Deel: ' Open dag provincie Zuid-Holland op Malieveld te Den Haag '
Lees ook