Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting

3 mei 2002

agenda
Open dag
Toolkit `Langer wonen in eigen woning`
15-05-2002 Utrecht

plaats Utrecht
locatie Stadskasteel Oudaen
aanvang 14.00
eindtijd 17.00

De SEV organiseerde op woensdag 17 april jl. een expertmeeting tijdens de BouwRAI met als titel `Langer wonen in eigen woning`. Tijdens deze bijeenkomst discussieerden zo`n zeventig belangstellenden over de beste manier om huiseigenaren te helpen hun woning voor de toekomst geschikt te maken. De aanwezigen waren enthousiast over de voorgestelde aanpak. Sommige van hen zagen concrete mogelijkheden tot samenwerking om de woningverbeteringen bij senioren te realiseren.

De SEV-stuurgroep Oudere eigenaar-bewoners, bestaande uit BOZ, PON, Trudo en VVG Verzekerd Vastgoed ontwikkelde een toolkit die gebruikt kan worden om advies te geven over de noodzakelijke woningverbeteringen. Momenteel zoeken wij partijen die deze toolkit, bestaande uit een handboek en softwarepakket, in een pilotproject willen uitproberen. Misschien is dit iets voor u?

Speciaal voor geïnteresseerden organiseert de Stuurgroep Oudere eigenaar-bewoners een Open dag. Mocht u interesse hebben in deelname aan een pilot dan kunt u op deze open dag uw ideeën en wensen voor deelname kenbaar maken. Hierbij nodigen wij u uit voor de Open dag met de stuurgroep.

Stuur mij een uitnodiging
Zie het origineel http://data.sev.nl/agenda/agenda.asp?id=52 .

Deel: ' Open Dag Stuurgroep Oudere eigenaar-bewoners SEV '
Lees ook