Open dagen Wellness Helmond – Fitland Thermen & Beauty


Zaterdag 23 en Zondag 24 november 2013

Helmond, 20131115 -- De Fitland Groep, met het hoofdkantoor in Mill, vestigt haar wellnessresorts graag op unieke en speciale locaties, zo ook in Helmond aan de Scheepsboulevard. Na veel voorbereidingen is het bijna zover; vanaf vrijdag 29 november gaan de deuren open van het inmiddels vijfde wellnessresort van de Fitland Groep, onder de naam ‘Wellness Helmond – Fitland Thermen & Beauty’. Voordat het wellnessresort officieel in gebruik zal worden genomen kunnen geïnteresseerden op zaterdag 23 en zondag 24 november tussen 11.00 en 15.00 uur alvast een kijkje nemen tijdens de open dagen.

Wellness Helmond is een luxe wellnessresort met een diversiteit aan wellness- en beauty faciliteiten. Denk hierbij aan een opgietsauna, voetenbad, stoomcabine, een whirlpool en een buiten/binnenbad. Maar ook wordt er een panorama- en infraroodsauna, kruidenbad, rasul, wisselbaden en een buitentuin/ terras gerealiseerd.Tevens zijn er diverse belevingsprogramma’s zoals dagelijkse opgietingen, hammambehandelingen en er is een heuse cocoon rustruimte. In de Beautyafdeling, Sanavisie Beauty, kan men terecht voor onder andere gezichtsbehandelingen en massages. Voor gasten die liever naar een wellnessresort gaan in badkleding hanteert Wellness Helmond iedere woensdag een badkleding-mag-dag waarop het dragen van badkleding is toegestaan.

Fitland XL

Wellness Helmond is onderdeel van Fitland XL HelmondSuytkade, een multifunctioneel complex met o.a. een viersterren hotel, sportcentrum, bowlingbanen en het Green Egg restaurant ‘Op Suyt’. De gehele locatie is tijdens de open dagen op 23 en 24 november te bezichtigen. Kijk voor meer informatie op www.wellness-helmond.nlof op www.fitlandwellnessresorts.nl


Deel: ' Open dagen Wellness Helmond – Fitland Thermen & Beauty '
Lees ook