VEN GROOTHANDELCENTRUM

https://www.ven.nl

Open Huis bij IJsland Foodservice Leidschendam

IJsland Foodservice Leidschendam viert integratie met Scholtes Horeca- & Grootverbruik middels spetterend Open Huis voor haar relaties

Recentelijk heeft de integratie plaats gevonden tussen Scholtes Horeca- en Grootverbruik en IJsland Foodservice Leidschendam. IJsland Foodservice heeft haar bedrijfspand aanzienlijk kunnen uitbreiden en is in staat met Scholtes Horeca- en Grootverbruik nog meer op maat van de behoeften van haar afnemers te opereren. Met name droge kruidenierswaren (dkw) en koelversproducten zijn toegevoegd binnen het assortiment van IJsland Foodservice. IJsland Foodservice Leidschendam biedt haar diensten aan binnen de regio Den Haag ten behoeve van de horeca, seizoenbedrijven, detailhandel, grootverbruikers en cateringbedrijven.

Op maandag 12 april zal IJsland Foodservice Leidschendam op de Dinkel
136, Forepark, een open huis organiseren waarbij onder andere een veertigtal partner-fabrikanten van IJsland Foodservice aanwezig zullen zijn met de laatste primeurs. Uiteraard zullen onder meer noviteiten en speciale acties op ijs-gebied, één van de specialismes van IJsland Foodservice, gepresenteerd worden.
Behalve fabrikanten zal ook bedrijfsinformatie over VEN Internationale Versmarkt, IJsland Foodservice,
CVK en Kwalitaria Nederland worden gegeven.
Het open huis zal om 12.00 uur aanvangen en duurt tot 22.00 uur.

Tussen 15.00 en 17.00 uur zal Raymond 'Barney' van Barneveld een show geven waarbij de mogelijkheid aan relaties van IJsland Foodservice geboden wordt om een wedstrijd tegen onze wereldkampioen darten te spelen.
Uw aanwezigheid wordt van harte op prijs gesteld.

IJsland Foodservice is onderdeel van de VEN-groep en telt 160 medewerk(st)ers verdeeld over de vestigingen te Amsterdam, Dordrecht, Rotterdam, Rhoon, Naarden en Leidschendam. Fijnmazige distributie cq. het snel en flexibel kunnen inspelen op onverwachte momenten behoort onder meer tot de succesbepalende factoren van IJsland Foodservice.

Voor meer informatie of een persmap over IJsland Foodservice waaronder het Open Huis op 12 april, kunt u vanaf maandag 29 maart contact opnemen met Tony-Wim van Eijden, tel 070 - 301 17 70, fax 070 - 301 17 71 en mobiel

06 - 53 53 32 92.


16 mrt 99 10:09

Deel: ' Open Huis bij IJsland Foodservice Leidschendam '
Lees ook