Katholieke Universiteit Nijmegen

Bron: Pers en Voorlichting, tel. (024) 361 22 30 Aanmaakdatum: 25 februari 1999

PERS & VOORLICHTING Persbericht

Ratelband, Superplakspel en Tanden
OPEN HUIS TANDHEELKUNDE EN MONDHYGIËNE

Een cursus Niet meer bang zijn voor de tandarts door Emile Ratelband, zelf boren, een superplakspel voor kinderen en veel, heel veel informatie over tanden. Dat alles is te vinden tijdens het Open Huis van de opleidingen Tandheelkunde en Mondhygiëne op zaterdag 13 maart. Van 11.00 tot 16.00 uur zetten deze opleidingen de deuren wagenwijd open voor iedereen die belangstelling heeft.

Hoe moet je goed poetsen, wat gebeurt er met instrumenten als ze gebruikt zijn, hoe maak je tanden mooier Dit is slechts een greep uit de onderwerpen die aan bod komen tijdens het Open Huis van Tandheelkunde en Mondhygiëne. Alle vakgroepen zijn op deze dag vertegenwoordigd en gunnen bezoekers een kijkje in hun keuken. Tijdens het open huis kan kennis worden gemaakt met de vernieuwingen bij Tandheelkunde. Het gebouw heeft de nodige veranderingen ondergaan en is gebruiksklaar gemaakt om volgens de nieuwste tandheelkundige werkwijzen de volgende eeuw binnen te stappen.
Hoogtepunt van de dag is de studentenstunt. Speciaal vanwege het zevende lustrum van de Tandheelkundige Faculteitsvereniging iDENTiTIJD geeft Emile Ratelband de cursus Niet meer bang zijn voor de tandarts. Op zijn eigen onconventionele werkwijze zal hij angstige (tandheelkundige) patiënten van hun fobie proberen te verlossen. Voor deze cursus dient men zich wel eerst in te schrijven. Ook aan de kinderen van 4 tot 12 jaar is gedacht; voor hen is er een aaneengesloten programma om 11.30 en 14.30 uur.

Open huis Tandheelkunde & Mondhygiëne
Datum: Zaterdag 13 maart
Tijd: 11.00 - 16.00 uur
Plaats: Gebouw Tandheelkunde, Philips van Leydenlaan 25

Nadere informatie is verkrijgbaar bij Louis Hofman, tel. (024)- 361 41
31.

Deel: ' Open huis Tandheelkunde en Mondhygiëne KUN '
Lees ook