Open middag chocolade en salsa 25 sept 2011


NIJMEGEN, 20110912 -- Zondag 25 september 2011 opent The Chocolate Bar in Nijmegen tussen 15.00 uur en 18.00 uur haar nieuwe locatie met een samenwerking tussen chocolade en salsa.

Bijzonder is niet alleen de nieuwe locatie maar vooral de samenwerking met Caraïbisch danscentrum Amanné. Twee op het oog verschillende bedrijven die elkaar gevonden hebben als een soort “fusion BTB”. Amanné en The Chocolate Bar hebben inmiddels in Nijmegen een gedegen reputatie opgebouwd. Amanné met de haar cursussen in o.a. salsadansen en Zumba® fitness, een combinatie van dans en workout. Ook vindt menigeen de weg naar de  Saturday Night Live: een avondje uit voor 30-plussers met live muziek en niet te vergeten de prachtige carnavalsgroep Showgroep "Caribbean Flowers" die door het hele land optreden.

The Chocolate Bar verzorgt al meer dan 10 jaar workshops chocolade en bonbons maken. Dat doen ze niet alleen in Nijmegen maar zij waren ook in “De Gouden Kooi”, in het PSV-Stadion en verschillende TV-programma’s. Het nieuwste is het beeldhouwen in chocolade, afgelopen zomer nog op het “Habannastrand” tijdens de vierdaagsefeesten. Uiteraard mogen we de chocoladeletterdag niet vergeten en de zeer gezellige kerstworkshops.

Samen bestaan ze al meer dan 35 jaar. Leerzaam, leuk en lekker zijn de kernwoorden voor de verschillende workshops die er te volgen zijn. Het is nu mogelijk een compleet arrangement te volgen.

Vanaf 15.00 uur ontvangen ze de gasten met muziek, optredens, presentaties, film, een chocoladebuffet, dans, demonstraties, Caraibische hapjes en drankjes. Iedereen kan komen kennismaken met o.a. salsadansen en bonbons maken. Iedere bezoeker ontvangt gratis een kortingsbon voor een compleet arrangement.

De open middag sluit om 18.00 uur. De toegang is gratis.

Tweede Walstraat 114-118
6511 LW Nijmege
Parkeren: Molenpoort-Passage


Deel: ' Open middag chocolade en salsa 25 sept 2011 '
Lees ook