7 SEPTEMBER 2001
TLN en Vakopleiding Transport en Logistiek: schijnwerpers op wegvervoer

Open Road Show op Wereldhavendagen

Ondernemersorganisatie Transport en Logistiek Nederland en Vakopleiding Transport en Logistiek nemen op 7, 8 en 9 september voor het eerst gezamenlijk deel aan de Wereldhavendagen in Rotterdam. Met een groots evenement - de Open Road Show - willen zij het belang benadrukken van het wegtransport voor de economie. Het zijn de vrachtwagens die voor een groot deel het transport van en naar de Rotterdamse haven voor hun rekening nemen.

De Open Road Show wordt gehouden op een terrein van ruim 3000 m2 langs de Westerkade. Voor jong en oud is er van alles te beleven. Er is gelegenheid om onder begeleiding van een instructeur een ritje te maken met een vrachtwagen, de Truck Trip. Verder staan op het programma onder meer: een vorkheftruckspel, demonstraties met radiografisch bestuurbare vrachtwagens en voorlichting aan kinderen in de demonstratievrachtauto van 'Veilig op Weg'. Even uitrusten kan op het terras langs het water.

Imago transportsector
Vakopleiding Transport en Logistiek zal tijdens de Open Road Show een voorproefje van de nieuwe wervingscampagne 'Chauffeur worden' presenteren. Met dit initiatief hoopt de Vakopleiding vele nieuwe chauffeurs voor de sector te werven en het imago van het vak te verbeteren. Voor Transport en Logistiek Nederland markeert de Open Road Show de start van de najaarscampagne, waarbij het imago van de totale transportsector centraal staat.

De Open Roadshow is gratis toegankelijk. Openingstijden vrijdag 7 september van 14.00 tot 18.00 uur en zaterdag 8 en zondag 9 september van 9.00 tot 18.00 uur. Het terrein is bereikbaar met tramlijn 5 en 8.

Deel: ' Open Road Show op Wereldhavendagen in Rotterdam '
Lees ook