Persbericht


25 februari 1999

OPEN TEXT INTRODUCEERT LIVELINK ACTIVATOR VOOR BASIS

Open Text voegt met de introductie van Livelink Activator voor Basis kracht en flexibiliteit toe aan het document management-systeem Basis. Hiermee kunnen Basis' databases, velden, documenten en voor-gedefinieerde vragen moeiteloos overgaan in de typische Livelink folders, workflows, discussies, task lists en workspaces.

Basis, oorspronkelijk een product van Information Dimensions (IDI), is één van de belangrijkste document management-applicaties, aldus International Data Corporation (IDC). IDI is in juni 1998 door Open Text overgenomen en is nu een compleet geïntegreerde divisie. Basis is in eerste instantie ontwikkeld om grote hoeveelheden gecatalogiseerde informatie in gespecialiseerde bibliotheken en onderzoekscentra van ondernemingen te managen.

Basis-klanten kunnen Livelink Activator voor Basis gebruiken zonder iets te hoeven wijzigen in hun bestaande database. Dit geldt ook voor Basis Techlib, een managementsysteem voor bibliotheken. De nieuwste Livelink Activator is te gebruiken voor Basis-databases die draaien op Unix, Windows NT en VMS. De module is ook verkrijgbaar bij Open Text in Nederland. Vooralsnog is Livelink Activator alleen beschikbaar op het Windows NT-platform. In Nederland gebruiken onder meer de Gasunie, het Ministerie van Financiën, TNO Voeding en de VNG dit document managementsysteem.

Livelink Intranet is een knowledge management-applicatie met uitgebreide mogelijkheden om mensen binnen een organisatie beter te laten samenwerken. Livelink Intranet is volledig web-based. Open Text, opgericht in 1991 door de huidige CEO Tom Jenkins in het Canadese Toronto, heeft inmiddels 700 medewerkers en 30 vestigingen wereldwijd. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Londen; in de Benelux werkt Open Text vanuit Hoofddorp. Sinds januari 1996 is Open Text aan de beurs genoteerd (NASDAQ: OTEX).

###

Zoekwoorden:

Deel: ' Open Text introduceert Livelink Activator voor basis '
Lees ook