Gemeente Bergen


Afgedankte spullen
Theatervoorstelling De Maasduinen
De servicelijn van de gemeente
De Cirkel geeft afgedankte spullen een nieuw leven Wat doet u met spullen die u niet meer gebruikt? Huisraad, afgedankte apparaten, snuisterijen en zo meer...? Opslaan op zolder totdat de muizen ze opeten? Of direct naar het grof vuil?

`Dat is toch jammer', denkt u misschien, want veel van die spullen zijn nog prima bruikbaar. Inderdaad, ze verdienen een tweede leven. Vreemd genoeg krijgen spullen van waarde nog steeds geen tweede leven. Ze gaan de prullenbak in, naar het grof vuil of in de vuilniszak. Terwijl die oude kinderwagen, de overtollige centrifuge en de afgedankte bureaustoel heus nog bruikbaar zijn. En wat te denken van die plank vol romans (eenmaal gelezen), de laatste twee schalen van het servies of de inventaris van een oudtante? Al die bruikbare spullen gun je een tweede leven. U kunt ze kwijt bij kringloopbedrijf De Cirkel in Venlo.

Gratis ophalen

Kringloopbedrijven geven bruikbare spullen een tweede leven. Kringloopbedrijf De Cirkel haalt bruikbare spullen gratis bij u aan huis af. Maak een afspraak, (077) 382 77 66, voor het ophalen van uw bruikbare spullen, behandel deze niet als afval.

Tweedelevenwinkel

De Cirkel sorteert en herstelt zonodig de spullen. De winkel van het kringloopbedrijf is geen rommelmarkt. Het is een `tweedelevenwinkel' die staat voor zijn producten. Het resultaat is een winkel vol verrassingen. Groot en klein, van vrijwel nieuw tot aandoenlijk ouderwets, van aanrechtblad tot zonnescherm. Betaalbare verrassingen, want tweedehands, dat scheelt stukken...

Het resultaat

Het kringloopbedrijf helpt u van overbodige spullen af. En helpt u aan voordelig gebruikt goed. Het kringloopcentrum werkt dus naar twee kanten. En bovendien: het kringloopbedrijf helpt de afvalberg te verminderen. Want wat nog een tweede leven krijgt, wordt voorlopig geen afval. En dat is voordeel dat voor u en voor ons allemaal meetelt.
Ome Harry vertelt over knuffelberen
Donderdag 25 juli is de derde en laatste theatervoorstelling in Nationaal Park de Maasduinen. Om 14.00 uur begint de voorstelling `Ome Harry vertelt avonturen over knuffelberen' in de gymnastiekzaal, Op de Stalberg 25 in Wellerlooi (bij de basisschool).

Ome Harry komt uit Maastricht. Zijn hoofd zit vol met verhalen en als hij in zijn stoel gaat zitten, onder de bomen, komen ze eruit! Gekleed in zijn pyjama reist hij door het hele land om zijn verhalen te vertellen aan iedereen die ze maar wil horen. Hij vertelt over de avonturen van knuffelberen, want knuffelberen maken net als dieren heel wat mee in hun leven. Het wordt een heus vertelfeest. Breng ook je eigen knuffel maar mee!
Gratis
`Ome Harry vertelt avonturen over knuffelberen' is geschikt voor kinderen van 4, 5 en 6 jaar. De toegang is gratis. De voorstelling wordt gespeeld door theatergroep De Bolhoed. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met IVN Consulentschap Limburg, telefoon (0475) 38 64 60.
De servicelijn voor een snelle reactie
De servicelijn van de gemeente Bergen staat garant voor een snelle reactie van de gemeente. Bel telefoonnummer (0485) 34 13 68 voor het doorgeven van vragen, opmerkingen en klachten. Spreek na de pieptoon eerst uw naam, adres en telefoonnummer in. Geef daarna uw melding door. U ontvangt binnen twee werkdagen een reactie van de gemeente en uw vraag, opmerking of klacht wordt zo spoedig mogelijk afgehandeld.

Zoekwoorden:

Deel: ' Openbare bekendmakingen gemeente Bergen 17-07-2002 '
Lees ook