Gemeente Breukelen


'T KIKKERFORT GESLOTEN

Van 15 tot en met 19 juli is Subtropisch zwembad ´t Kikkerfort gesloten in verband met onderhoudswerkzaamheden.

BREUKELEN IN BEELD VERNIEUWD EN VAKER

Het zal u als inwoner van onze gemeente niet ontgaan zijn: de gemeentelijke informatiepagina ziet er ineens heel anders uit. En deze week weer een Breukelen in Beeld. Dat was toch altijd om de week?

Dat klopt.

We willen u meer betrekken bij activiteiten. Wij willen van u weten hoe u denkt dat het zou moeten in het Breukelse, wat we goed doen, wat we beter zouden kunnen doen en wat anders zou moeten. Daarom willen we onze inwoners goed op de hoogte houden over wat wij als gemeente doen en wat er zoal in ons dorp gebeurt. We moeten het u makkelijk maken om aan informatie te komen.

Vandaar dat Breukelen in beeld voortaan elke week in de VAR staat. Met berichten over vergaderingen van de raad en raadscommissies, inspraakavonden, evenementen en activiteiten binnen en buiten onze gemeentegrenzen.

Door fotos en andere illustraties te gebruiken, maken we de pagina wat aantrekkelijker. Ook verwijzen we regelmatig naar onze internetsite www.breukelen.nl.

Vaker en beter. Zo willen we het u makkelijk maken om op de hoogte te blijven en te reageren op berichten die u interesseren of voor u van belang zijn.

We horen graag van u of ons dat lukt.

De komende weken zullen we nog wat sleutelen aan de opzet. Suggesties van uw kant zijn daarbij van harte welkom.

Als de zomer voorbij is, plaatsen we een kleine enquête die u kunt invullen en opsturen. Zo hopen we te weten te komen wat u als inwoner en lezer vindt en wilt.

Fotowedstrijd Zet de provincie Utrecht te kijk!

Radio M, Kanaal 9 Utrecht en provincie Utrecht organiseren deze zomer een fotowedstrijd: van 1 juli tot 31 augustus. Elke week maken inzenders kans op een prijs. Alle inzendingen dingen mee naar de hoofdprijs. Een prachtige digitale fotocamera!

Het gaat om buitenfotos die gemaakt zijn in de provincie Utrecht en voorzien zijn van een pakkend bijschrift.

U kunt uw foto (of fotos) zenden naar Radio M, Postbus 666, 3700 AR in Zeist. Digitale fotos kunt u sturen naar foto@radiom.nl.

Radio M selecteert elke week de weekprijswinnaar en maakt deze bekend op zaterdagmiddag tussen 14.00 en 18.00 uur, in het programma Factor 100.1. Ook zijn de weekprijswinnaars te zien op Kanaal 9 teksttv en op de internetsite www.provincie-utrecht.nl.

In de eerste week van september bepaalt een jury, onder voorzitterschap van de provincie Utrecht, wie de hoofdprijs wint. Meedoen betekent dat u instemt met een eventueel gebruik van uw foto voor publicatie in het (ontwerp)streekplan. Aan deze publicatie kunt u geen financiële of andere rechten ontlenen. Uiteraard worden de te publiceren fotos opgenomen met naamsvermelding. Dat betekent in ieder geval dat uw foto 10 jaar meegaat, want zo lang gaat een streekplan mee. Meer informatie over het nieuwe streekplan vindt u op www.provincie-utrecht.nl.

GA JE OOK MEE NAAR BUITEN?

Dinsdag 13 augustus organiseert de Stichting Welzijn Ouderen Breukelen een buitendag voor ouderen en gehandicapten. Heerlijk een dagje er tussen uit op het aantrekkelijke recreatieterrein Oortjespad in Kamerik.

De SWOB zoekt 3 ´stevige´ jongeren die deze dag willen helpen om met mensen in een rolstoel te wandelen en eventueel wat hand- en spandiensten bieden bij het versjouwen van materiaal.

Wil je ons helpen? Neem dan contact op met de heer Stulemeijer van de SWOB, telefoon (0346) 26 18 33 (dinsdag tot en met vrijdag tijdens kantooruren) of mail naar de SWOB:

swob_breukelen@zonnet.nl.


Deel: ' Openbare bekendmakingen gemeente Breukelen 15-07-2002 '
Lees ook