Gemeente Papendrecht

Houtsnippers af te halen
Op de gemeentewerf aan de Willem Dreeslaan zijn, zolang de voorraad strekt, gratis houtsnippers af te halen. Geïnteresseerden moeten wel zelf een schep en een zak of emmer meebrengen. De openingstijden van de werf zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur. Op zaterdagen is de werf geopend van 13.00 uur tot 15.30 uur. De gemeentewerf is te bereiken via telefoonnummer 078-6418800.

Parkeren Rietgorsweg en Griendweg
De parkeerverboden op de Rietgorsweg en de Griendweg worden zaterdag 8 februari 2003 vanwege een bootfeest aan één zijde opgeheven. Dinsdag 11 februari is ook het parkeerverbod aan de oostzijde van de Wieklaan, ten noorden van de kruising met de Molenlaan ingetrokken.

Verkooppunt dienstregeling Arriva
Bij de gemeentewinkel is voor 4,00. de dienstregeling van het openbaar vervoer van Arriva verkrijgbaar.

Interval
Het Kerst Sterren Gala van 20 december jl. heeft een aanzienlijk bedrag opgeleverd. Dit bedrag wordt door de kinderen van de Knotkids en de bewoners van diverse woonvormen van Stichting Philadelphia Zorg overhandigt aan twee goede doelen. Dit vindt plaats op vrijdag 14 februari om 20.00 uur in het café van Interval. Na de overhandiging wordt de video gepresenteerd van het Gala. Deze video is deze avond te bestellen bij Frank de Boer. Hiermee is het project Kerst Sterren Gala afgesloten. De entree tot deze avond is gratis. Zondag 16 februari is er weer een Easy Café voor de echte live-music liefhebbers. Tussen 14.30 en 17.30 uur maakt weer een aantal nieuwe talenten zijn debuut, zoals Andre vd Valk (ja die van Salsa Radio). Als vaste band treedt Dean & Friends weer aan (met Ari Kassam uiteraard). De entree is gratis.
Jeugdcentrum Interval heeft een nieuw internetadres: https://www.planet.nl/~interval.
Jeugdcentrum Interval start vrijdag 7 maart van 16.30 tot 17.45 uur (bij voldoende animo) de cursus Omgaan met Pesten. Deze cursus wordt aangeboden aan jongens en meisjes van zes tot veertien jaar. Er wordt met gescheiden groepen gewerkt (jongensgroep en een meisjesgroep). In de cursus Omgaan met Pesten leer je hoe je op kunt treden tegen verbaal pesten, chanteren, buitensluiten en andere vormen van pesten. Belangrijke elementen zijn o.a. lichaamshouding, zelfvertrouwen en eigen mening geven. Hierdoor wordt je weerbaarder. In kleine groepen wordt gewerkt aan hoe je kunt omgaan met pesten en hoe je het pestprobleem de baas kunt worden. Via twee ouderbijeenkomsten worden de ouders/verzorgers bij de cursus betrokken. De cursus kost 73 euro p.p. en duurt twaalf weken. Op donderdag 3 april starten (bij voldoende animo) nog twee groepen met de cursus (tussen 16.30 en 17.45 uur en 18.00 en 19.15 uur). Opgeven kan via telefoonnummer 078-6150993 van jeugdcentrum Interval (bij Frank de Boer).

Viaduct Matenasche Scheidkade
Door onder meer de vorstperiode en andere vertraging in de werkzaamheden heeft de openstelling van het nieuwe viaduct Matenasche Scheidkade vertraging opgelopen. De Waardse Alliantie (die de uitvoering van de Betuweroute tussen Sliedrecht en Gorinchem realiseert) laat weten dat het viaduct niet volgens de eerdere planning per 1 februari in gebruik genomen is, maar te verwachten dat fietsers en voetgangers vanaf zaterdag 15 februari gebruik kunnen maken van het viaduct.

Deel: ' Openbare bekendmakingen Gemeente Papendrecht '
Lees ook